Optakt: Hvidovre Attack FC – Copenhagen FC

Agata Plechan fra Copenhagen FC med en afslutning i pokalkvartfinalen 20/21 mod Vallensbæk. Foto: Copenhagen FC

Kampene i mellem Hvidovre Attack FC og Copenhagen FC har i mange året været meget underholdende og fyldt med spænding, når de to hold har mødtes i Select Kvinde Floorball Ligaen.

Sådan er det ikke helt mere, efter den store åreladning Hvidovre havde til netop Copenhagen FC over sommeren. Eva Knudsen, Victoria Wohlert, Jasminn Damm og Agata Plechan forlod alle Vestegnen til fordel for Valby.

LÆS MERE: Head-2-Head: Hvidovre Attack – Copenhagen FC

Hvidovre har dog en stor bredde af ungdomsspillere, og disse spillere får nu fuld spilletid, efter nogle sæsoner i periferien af holdet. De kan næppe hamle op med den kvalitet og rutine Copenhagen kommer med, men omvendt ligger de sig heller ikke ned.

For Copenhagen gælder det om at køre videre, med deres højoktan floorball, med tre kæder, der fra start sætter modstanderen under hårdt pres.

Spændende om Hvidovre kan gøre det “hot” for deres tidligere holdkammerater, der er næppe nogen tvivl om der lige bliver tilsat lidt ekstra juice i taklingerne og givet lidt mindre ved “døren”, når først der bliver fløjtet op til første faceoff i et mennesketomt Avedøre Idrætscenter onsdag aften.