Optakt: Hvidovre Attack FC – Rødovre FC

Mathias Hørby fra Hvidovre Attack FC med bolden i Pokalfinalen 2021 mod Rasmus Larsen fra Frederikshavn Blackhawks. Foto: Thomas Krogh Photography

Topopgør i Select Herre Floorball Ligaen Øst denne lørdag, når Hvidovre tager imod Rødovre på hjemmebane. De to hold mødtes for godt 14 dage siden, hvor Hvidovre vandt med 8-6 efter en tæt og spændende kamp i Rødovre.

Netop Hvidovre har fået en flyvende start på sæsonen og har maksimumpoint efter de første fem kampe. Det momentum vil dagens hjemmehold selvfølgelig forsøge, at ride videre på i dagens kamp mod Rødovre. Der har dog været nogle ridser i lakken på det seneste – Blandt andet senest mod Copenhagen, hvor Hvidovre havde visse problemer med modstanderens høje pres og direkte spil.

Rødovre kommer til kampen med to sejre på stribe, senest en smal sejr over Copenhagen på hjemmebane. Holdet fra Vestegnen har indtil videre hentet de forventede sejre over Rungsted/Hørsholm og Copenhagen – For at blive betragtet, som en trussel længere frem i turneringen, så skal Rødovre også til, at vinde over de to tophold i Øst-rækken. Det har indtil videre været tæt i deres kampe mod topholdene, men de har manglet det sidste for, at få de tre point i kampene.

Kampstart: D. 9/10 kl. 15.00 i Avedøre Idrætscenter

Link til streaming: Hvidovre Attack FC – Rødovre FC