Optakt: Hvidovre Attack FC – Rødovre FC

Foto: Thomas Krogh Photography

Interessant opgør der er i vente, når guldaspiranterne fra Hvidovre Attack FC får besøg af Rødovre FC. Et opgør der har en klar favorit på papiret, men meget vel kan blive mere tæt på banen.

Lavt tempo, høj intensitet

Hvidovre vil formentlig komme til at have bolden mest i dette opgør. De plejer at være rimelig tålmodige i deres boldomgang, derfor vil tempoet i kampen nok ikke blive på højeste niveau. Rødovre vil nok også have mest fokus på de defensive pligter i starten af opgøret og derfra arbejde sig frem af banen via spilvendinger.

Rødovre holdt kampen tæt mod Copenhagen i sidste weekend, ja faktisk førte de 3-1 undervejs, men løb alligevel tør for kræfter og løsninger. En god start på dette opgør vil være det bedste våben mod Hvidovre, der vil blive tvunget frem på banen. Vigtigt er det også at Rødovre holder sig fra udvisninger, da Hvidovres powerplay er farligt, meget farligt.

Uanset om tempoet i kampen bliver langsomt eller hurtigt, så vil alle nærkampe blive gået til med stor intensitet, for “at sætte tonen” i opgøret.

De skal præstere

Kasper Eriksen skal højne sit niveau. Den store og ellers meget stabile keeper har haft små udfald i de første kampe og han er helt sikkert ikke tilfreds med at have lukket 12-13 mål ind i to kampe. Hvis han får lidt hjælp af defensiven lørdag eftermiddag, så ligner det en kamp hvor Eriksen igen lukker helt ned for modstanderen.

Andreas Kleczewski skal helst på tavlen, hvis muligheden for points skal forfølges. Kleczewski har et godt skud og er en habil afslutter, og et Rødovre-hold, hvor der ikke er decideret offensive profiler på, er han det nærmeste en “go-to-guy” man kommer. Får Rødovre et par kasser fra “Kle” så er der muligheder.

Sidste tre indbyrdes kampe i ligaen:

Rødovre FC – Hvidovre Attack FC 4-7

Hvidovre Attack FC – Rødovre FC 8-5

Hvidovre Attack FC – Rødovre FC 1-6