Optakt: Hvidovre Attack FC – SEIF Tornados

Foto: Strandby Tornados

Rigtig, rigtig interessant match i Select Herre Floorball Ligaen søndag eftermiddag, når SEIF Tornados spiller deres første kamp i mellemspillet på udebane mod Hvidovre Attack FC.

LÆS MERE: Optakt: Benløse FC – Frederikshavn Blackhawks

Hjemmeholdet var i den første kamp meget svækket af flere vigtige fravær og vil være det igennem hele mellemspillet. Det åbner måske døren på klem for SEIF Tornados til at hente nogle overraskende points til stillingen i deres første mellemspil i klubbens historie.

Hvidovre tabte klar til Vanløse der lige nu ligner den klareste udfordre til de to favoritter Benløse FC og Frederiskhavn Blackhawks i kampen om guldet. Men de øvrige hold har en kæmpe mulighed for at komme i en semifinale og få endnu mere værdifuld erfaring.

SEIF Tornados har flere fravær til dagens match, så det unge hold fra udkanten af Frederikshavn, for givet deres sag for mod et Hvidovre-hold der søger oprejsning, oven på nederlaget til Vanløse.

Det forventer vi: Det bliver en offensiv kamp, og formentlig med en del mål. Tornados spiller generelt offensiv floorball og det samme er Hvidovre tvunget til, i fraværet af tre ladsholdsbacks i forsvaret. Fuldfart frem og så må tiden vise hvem der scorer flest mål.

LÆS MERE: David de Fries: – Det er en kamp vi ser frem til

Historikken: De to hold har ikke tidligere mødtes. Men alligevel fortæller historien os at Hvidovre er det klart mest meriterede hold, i mod et ungt SEIF-hold, der har mange debutanter i mellemspils-regi.

Statistikken: 10 mål gav Hvidovre op i deres kamp mod Vanløse, det er det højeste antal mål Hvidovre har tilladt i denne sæson, måske en åbning for Tornados.

Hold øje med: Jonas Nordheim spillede en fin kamp senest, for Hvidovre. Eksil-frederikshavneren skal være iøjnefaldende for sit hold, i en kamp der meget muligt bliver en åben slagudveksling. For gæsterne bliver det playmakeren Jonas Johansen der skal svinge taktstokken fordele boldene på banen.

Skader/karantæner: Hvidovre er helt sikkert uden Jannik Trolle, Emil Odfeldt, Marko Krogsgaard og muligvis Frederik Kobberup. SEIF Tornados går ind til deres første kamp i mellemspillet uden en række spillere som vælger at side uden for grundet Covid-19, således må nordjyderne undvære Kris Jensen, Kevin Puhlmann, Lukas Adamczak, Andreas Nygaard og Jeppe Hansen, alle spillere som normalt optræder i de to første kæder hos Tornados.

Der er kampstart kl. 15:00 i Avedøre Idrætscenter, dog uden tilskuere. Kampen streames og du finder streamingen her!