Optakt: Hvidovre Attack FC – Vanløse Floorball

Nicolai Børner fra Vanløse Floorball i duel med Emil Brixager fra Benløse FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Hvidovre Attack FC har hjemmebane i deres første match i mellemspillet i Select Herre Floorball Ligaen, når de onsdag aften møder Vanløse Floorball i et rigtig spændende matchup, hvor hjemmeholdet har revanche tilgode.

LÆS MERE: Jannik Trolle ude for sæsonen

Vanløse har haft en tung start på mellemspillet. Øst-rækkens nummer tre fra grundspillet har allerede været i kamp to gange. Begge gange på udebane i mod de to store guldfavoritter Benløse FC og Frederikshavn Blackhawks.

De to kampe er Vanløse-defensiven blevet gevaldigt udfordret og har lukket hele 26 mål ind, en klar indikation på at der skal justeres til i defensiven. Det kan måske være noget Hvidovre Attack FC kan drage nytte af. Holdet er helt sikkert uden Marko Krogsgaard og Jannik Trolle, hvilket betyder at det er offensiven der skal trække læsset.

En offensiv der sagtens kan lave mål og i endnu højere grad skal gøre det i mellemspillet nu hvor den stærke landsholdsduo er ude. Hvidovretræner Oscar Eklund skulle i princippet ikke spille mere, udover de indhop han gjorde i efteråret, men med de fravær Hvidovre har, kan det ikke afvises at den rutinerede svensker står på parketgulvet i Hvidovre onsdag aften.

For Vanløse bliver det en meget vigtig kamp. Hvidovre har to points med over fra grundspillet og vinder Hvidovre opgøret er der pludselig fem points op. Spændende om Hvidovre har fået bedre styr på det meget aggressive Vanløsepres?

LÆS MERE: Anders Kjær er tilbage hos Frederikshavn Blackhawks

Det forventer vi: Vanløse kommer med fuld appel, fra starten af kampen, og vil givet forsøge at ryste et Hvidovre-hold der skal finde sig selv med flere vigtige fravær. Hvidovre vil for alt i verden ikke give nogle lette mål op i starten, men får ikke lov til at trække tempoet ud af kampen – Det kan blive ganske målrigt.

Historikken: I grundspillet vandt holdene en kamp hver. Begge kampe blev vundet af udeholdene. Vanløse vandt senest 8-4 efter Hvidovre havde vundet 5-4 tidligere på sæsonen.

Statistikken: I tætte kampe, bliver special teams afgørende. Ingen af holdende var dog imponerende i powerplay i grundspillet, hvor de tilsammen scorede på 9 ud 40 forsøg. I boxplay derimod var Hvidovre bedst og Vanløse tredjebedst i ligaen. Spændende bliver det om hvilket hold der er skarpest i special teams.

LÆS MERE: Glad: – Vores powerplay-effektivitet var afgørende

Hold øje med: Nicolai Børner har taget sin fremragende form fra grundspillet med ind i mellemspillet. Fem mål i de to første kampe mod de formodet sværeste hold, er klasse. Hos Hvidovre skal Emil Odfeldt trække et stort læs. Både hans rutine og spillemæssige kvaliteter skal i brug i denne kamp.

Skader/karantæner: Hvidovre er helt sikkert uden Marko Krogsgaard og Jannik Trolle til kampen, men må formentlig også undvære en anden rutinerede back. Frederik Kobberup har døjet lidt med ankelproblemer og er meget tvivlsom til kampen. Hos Vanløse er Rasmus Bømervang ude med hvad der ligner en hjernerystelse, eller kommer gæsterne med fuldt hold.

Kampen spilles i Avedøre Idrætscenter kl. 20:00. Der er ikke adgang for tilskuere, men kampen kan streames her!