Optakt: Hvidovre Attack FC – Vanløse Floorball

Foto: Thomas Krogh Photography

Begge hold har to kampe tilbage at spille i, Hvidovre Attack FC ligner et hold, som nok skal komme med i mellemspillet, hvorimod Vanløse Floorball ligger lige på grænsen, som det ser ud nu.

Godt nok ligger Vanløse på den tredjeplads som giver pladsen i mellemspillet, men med kun ét point ned til Copenhagen, så er det ikke meget som skal gå galt før det er Copenhagen eller måske Rødovre der står med billetten.

LÆS MERE: Head-2-Head: Hvidovre Attack – Vanløse Floorball

Pilen peger hver sin vej

Hvidovre spillede sig tirsdag aften til Pokal Final4 via en sejr over Copenhagen FC, og i den kamp viste de rødklædte Hvidovre-spillere flere tegn på at spilkonceptet er begyndt at forankre sig og bedring i det offensive spil er på vej.

Men hvad med Vanløse. De indledte sæsonen særdeles friskt og viste lovende takter. Det har egentlig ikke ændret sig så meget, men man havde formentlig forventet et point eller to mere på kontoen i tabellen, men det virker til at Vanløse mangler marginalerne.

Et snævert nederlag til Rødovre i pokalkvartfinalen og en god første halv kamp mod Benløse blive konverteret til et stort nederlag, det virker ikke til at der skal så meget til at vælte korthuset. Kan de holde fast i deres friske spillestil mod det rutinerede Hvidovre-mandskab der virker til at være ved at finde formen?

Pilen peger i hvert fald hver sin retning på formbarometeret lige nu.

LÆS MERE: Kobberup: – Masser af bevægelse og rul på bolden

De skal præstere

Frederik Kobberup har været godt spillende de seneste kampe, anføren fra Hvidovre har sine styrker defensivt, hvor han vinder mange dueller, god til at kommunikere. I sær mod Copenhagen FC tirsdag viste han også offensiv styrke, med mange gode raids, han skal fortsætte sit formkurve, så får Vanløse offensiven det svært.

Simon Lehnert er anfører for Vanløse og selvom han kun er 19 år, så skal der virkelig bringes noget lederskab til bordet torsdag aften. Anføren skal gå forrest i kampen om vitale points til stillingen. Det er ikke nok de svenske stjerner funkler, resten af holdet skal trækkes med i bevægelsen.

Sidste tre indbyrdes kampe i ligaen

Vanløse Floorball – Hvidovre Attack 4-5

Hvidovre Attack – Vanløse Floorball 7-4

Vanløse Floorball – Hvidovre Attack 6-13