Optakt: Midtugens dameliga kampe

Nanna Møller Sørensen fra Copenhagen FC i kamp om bolden i en træningskamp mod IBK Lund i 20/21 sæsonen. Foto: IBK Lund

Benløse FC – Copenhagen FC

Tirsdag d. 9. Marts kl. 19.00 – Dansk Kabel TV Arena.

Man må sige at Benløse i den grad har fået en hård opstart, bl.a. med to kampe mod netop Copenhagen, på blot en uge.

Sidste kamp endte 26-0 til Copenhagen, en kamp som Benløse var tilfredse med. Her valgte Benløse holdet at gå offensivt ind til kampen, hvilket de plejer at gøre til alle deres kampe. Udfordringen er dog, at vælger man den taktik mod Copenhagen, så er man garanteret et stort nederlag, i modsætning til et defensivt mindset.

Så er man der henne hvor en målscore kan gøre forskellen, i kampen om at komme i slutspillet, så skal man som modstander gøre op med sig selv hvad missionen er. For der er ingen tvivl om hvem der tager de tre point tirsdag aften, her er Copenhagen bare et helt suverænt hold.

LÆS MERE: Dameligaen: Weekendens kampe

Jægerspris UFC – Rødovre FC

Onsdag d. 10. Marts kl. 19.30 – Møllegårdhallen.

Hjemmeholdet fra Jægerspris, har endnu ikke været i kamp efter Corona pausen. Så det er ret svært at se hvor holdet står, både i forhold til spillere, men også, hvordan formen er, men de plejer nu at være et ret godt hold.

Rødovre så vi i søndags, og de har ikke rigtig fundet den “gamle” melodi endnu, de er ikke helt oppe i omdrejninger, men stadig et stærkt hold.

Dette kan godt gå hen og blive en ret lige kamp, hvis altså Jægerspris er klar.

LÆS MERE: Dameligaen: Søndagens kampe i tal

Hafnia FC – Hvidovre Attack FC

Onsdag d. 10. Marts kl. 19.45 – Sundby Hallen.

Hjemmeholdet fra Hafnia, har ligeledes ikke været i kamp i et stykke tid, det har Hvidovre derimod. Og her var Hvidovre på en rigtig svær opgave, ude mod topholdet fra Copenhagen, en kamp de selv var ok tilfredse med.

Deres sidste indbyrdes kamp endte blot 2-0 til Hvidovre, hvilket var et ret flot resultat af Hafnia.

Hvis Hafnia er på samme niveau som da de spillede sidst, så er denne kamp helt åben. Men efter så lang en pause, så er mit gæt at de lige skal have gang i stavene, så Hvidovre har en lille favoritværdighed her.

LÆS MERE: Hvidovre Attack FC skifter cheftræner

AaB Floorball – Frederikshavn Blackhawks

Torsdag d. 11. Marts kl. 19.00 – AaB Hallen.

De to hold mødte hinanden i weekenden, og her tog Blackhawks tre sikre point.

Begge hold er stadig skrøbelige, idet det ikke er alle spillere der er klar til at spille endnu. Dette giver nogle udfordringer, men her har Frederikshavnerne en lille fordel, ved at trække nogle af deres unge dygtige pigespillere op, og pigerne gør det ret godt.

Det kan godt være at Blackhawks vandt deres første interne kamp efter pausen, men mon ikke at AaB har fået mere styr på deres spil, og vil gå efter at slå tilbage mod Blackhawks.