Optakt til midtugens dameliga kampe

Århus FK i DM finalen 2017. Foto: Thomas Krogh Photography

Der bliver spillet tre kampe i løbet af ugen, to i vest og en i øst. Floorballportalen.dk giver dig her lynoptakter til kampene:

Select Kvinde Floorball Liga – Vest

Århus FK – Frederikshavn Blackhawks – Tirsdag 15. Sep. kl. 19.30

Den første kamp er mellem ÅFK og Fr. Blackhawks, to hold som mødte hinanden i weekenden. Sidst sad Blackhawks hurtigt på kampen, men hvor Århusianerne fik lidt bedre fat i den sidste halvdel. Denne gang har ÅFK hjemmebane, og skal de vinde denne gang, så skal de komme bedre fra start. En spændende kamp mellem to stærke hold, hvor Frederikshavnerne dog igen må have favoritværdigheden.

Herning Pirates – AaB Floorball – Onsdag 16. Sep. kl. 19.00

Herning Pirates får igen besøg af AaB, i midtugens anden kamp. I deres sidste kamp stod Herning med blot en udskifter, og overraskende nok, så sluttede de ret godt af. Man må tage hatten af for Hernings damer, men AaB er dog stadig et meget stærkt hold. Så Hernings træner Kaj Jensen, skal i den grad have funden den perfekte taktik, og lidt flere spillere på holdkortet, hvis de skal tage point fra AaB.

Select Kvinde Floorball Liga – Øst

Vallensbæk Floorball – Herlev FC – Onsdag 16. Sep. kl. 19.30

I øst er det to rutinerede hold, som skal op mod hinanden. Det er Vallensbæk der får besøg af Herlev. Trods et nederlag til Herlev, i deres første kamp, ja så er holdet i den grad ved godt mod.
Vallensbæk har sæsonens første kamp til gode, og da man aldrig rigtig ved hvad de stiller med, er et bud herfra, at det bliver en ret lige kamp.