Optakt: Rødovre FC – Benløse FC

Andreas Kleczewski fra Rødovre FC med bolden i en kamp mod Rungsted-Hørsholm FK 20/21. Foto: Kim Lund Johansen

De danske mestre har virkelig fundet melodien, som hold, i denne sæson oven på flere spillerafgange. En flere spillere har fået nye roller og dem udfylder de fremragende, senest mod Hvidovre i topopgøret i weekenden.

Fremragende kan man ikke just sige at det går for Rødovre FC. Ambitionerne er store på Vestegnen, men marginalerne har ikke været med Rødovre der også har svinget for meget i præstationerne. Senest tabte Rødovre med 4-3 efter overtid til den direkte konkurrent om 3. pladsen i øst, Vanløse.

LÆS MERE: Tre bud på en kommende U19 herrelandstræner

Derfor venter der nu en meget vigtig kamp for Rødovre. Pointene ved en sejr vil lune gevaldigt, men endnu mere vil en sejr over et af de to tophold, bringe meget selvtillid tilbage ind i truppen. Rødovres førstekæde har været godt producerende, men det har ikke været nok, derfor skal bredden bidrage med nogle mål også, det er nødvendigt for at vinde de tætte kampe.

Benløse vandt en flot sejr over Hvidovre i weekenden. Især comebacket i slutningen af kampen, var imponerende og noget, som det noget yngre Benløse i forhold til sidste sæson kan bruge til noget inden en svær udekamp i Rødovre, der kommer med fuld appel i jagten på en sejr.

Kampstart: Klokken 19:45 i Rødovre Stadionhal

Link til streaming: Kampen streames ikke umiddelbart