Optakt: Rødovre FC – Benløse FC

Mark Bek fra Benløse FC i duel med Rasmus Bømervang fra Vanløse Floorball i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Rødovre FC har kun spillet fire kampe, men mangler akut points på kontoen i Select Herre Floorball Ligaens øst-række, hvis det skal blive til en plads i mellemspillet efter nytår.

Pilen har i de sidste par uger peget opad for det unge Rødovre-hold, men er det nok i mod rækkens tophold Benløse?

LÆS MERE: Head-2-Head: Rødovre FC – Benløse FC

Første indbyrdes møde

Det har næppe så meget at sige, og så alligevel. Det er første gang de to hold står over for hinanden i denne sæson. Begge hold har dog haft rig mulighed for at se hinanden an via de forskellige livestreams og TV-kampe.

Rødovre virker til at have fundet en bedre balance i mellem forsvar og angreb. Det har ganske enkelt givet dem muligheden for at vinde kampe, senest set mod Hvidovre i sidste uge, hvor Rødovre førte 4-3 midtvejs i kampen.

Det er næppe det store Rødovre kan overraske Benløse med taktisk. Det kommer til at handle om eksekvering og førstekæden med Nordh, Kleczewski og Dalkvist rammer topniveau.

Omvendt har Benløse lidt flere strenge at spille på. De har konsekvent spillet på tre kæder hele sæsonen, og scoret mange mål. Rødovres to, måske tre kæder skal passe på i hver skift, men skal også forsøge at turde angribe ellers bliver det en lang kamp.

LÆS MERE: Martin Lytje: – Forventer en hård kamp mod Rødovre

De skal præstere

Oliver Have har fundet et fint niveau over de sidste uger i ligaen, det skal han lægge oven på i denne kamp, for at give sit hold en mulighed for sejr. Går der først et par hurtige mål ind i første periode, kan det blive en lang kamp, så Have skal være på topniveau for at give selvtillid til forsvaret og holdet.

Mark Bek er playmakeren i andenkæden for Benløse. Han kan få en vigtig rolle, så Benløse kan holde presset i længere perioder af kampen. Vigtigt at Benløse kan sætte to kæder ind lige efter hinanden som dominere med bolden, der gør ofte et forsvar mørt i længden.

Sidste tre indbyrdes kampe i ligaen

Rødovre FC – Benløse FC 2-5

Benløse FC – Rødovre FC 5-2

Rødovre FC – Benløse FC 2-11

Kampstart: 19:45 Onsdag d. 18/11-2020 i Rødovre Stadionhal