Optakt: Rødovre FC – Hvidovre Attack FC

Foto: Rødovre FC

Lørdag d. 21. Nov. kl. 12.30, Rødovre Stadionhal.

Hvidovre har i meget lang tid været et klart tophold i dame liga øst, sammen med Copenhagen. Men nu er Rødovre rykket tættere på, og måske endda forbi Hvidovre, idet Rødovre har vundet de to sidste indbyrdes kampe, i henholdsvis sidste sæsons turnering samt pokalturneringen i år.

Rødovre viste ikke storform i deres sidste pokalkamp, hjemme mod Hafnia. De manglede lige det sidste for at få spillet til at flyde, dog også til Hafnia’s fortjeneste.

LÆS MERE: Optakt: Copenhagen FC – Rungsted-Hørsholm

Omvendt så er Hvidovre ved at finde formen, men er et godt stykke fra sidste sæsons niveau.

Dette er en kamp om jagten på 2. pladsen. En kamp som er helt åben, hvor Rødovre er gode til at drille Hvidovre med deres fysik, og Hvidovre er gode til at spille bolden rundt.

Vi har spurgt Rødovre’s træner Niels Pedersen, hvilke tanker han har før kampen:

– Vi glæder os rigtigt meget til Hvidovre kampen, det er et hold vi fra dag 1 i vores projekt ville måle os med, og her 3 1/2 år inde i vores projekt har vi skubbet lidt til magtbalancen. Dog skal man bestemt ikke undervurdere Hvidovre, de har en rigtig stor talentmasse i Hvidovre, og det er så dejligt at se den bliver brugt nu.

LÆS MERE: Optakt: Hafnia FC – Benløse FC

– Udover det har de fået et dygtigt træner team, som har formået at samle spillerne op efter en masse afgange i sommers, så det bliver en utrolig spændende kamp. Vi har kæmpet lidt med at finde sidste sæsons form efter en lang corona pause, men vi har taget et stort skridt i den rigtige retning.
Tænker det er en 50/50 kamp.