Optakt: Rødovre FC – Hvidovre Attack FC

Mathias Hørby fra Hvidovre Attack FC med bolden i kampen mod Copenhagen FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Nyt vigtigt opgør Select Herre Floorball Ligaens øst-række. Rødovre FC har kun spillet tre kampe og står med tre points. Som modstander venter Hvidovre Attack FC, der lige nu ligger på andenpladsen og med en sejr, næsten kan sikre sig adgang til mellemspillet.

De to hold har ikke mødtes i denne sæson, endnu, så det skal blive spændende at se hvordan de står til hinanden.

LÆS MERE: Head-2-Head: Rødovre FC – Hvidovre Attack FC

Hvem finder sig selv først?

Rødovre har fået tanket selvtillid i de sidste to kampe, holdet har spillet. For lidt over to uger siden vandt man en flot sejr ude over Copenhagen og et par dage senere kvalificerede man sig til Pokal Final4 med en sejr over Vanløse.

Rødovre har virket til at have fundet en eller anden form for identitet i de to kampe. Spørgsmålet er om denne identitet kan komme til udtryk i mod Hvidovre? Eller i hvert fald, hvor længe der går før den kommer til syne?

LÆS MERE: Frederik Kobberup: – Vi skal spille 60 minutter som hold

Det samme kan siges om Hvidovre. Ingen er i tvivl om hvad Hvidovre kan, hvis de rammer dagen. Men de rutinerede landsholdsspillere har virket til at være i “cruise control” og ikke rigtig have ramt deres ellers høje niveau endnu. I hvert fald ikke på samme tid.

Derfor kan man fristes til at sige at det hold, som finder sig selv først, giver sig selv de bedste muligheder for at vinde. Omend der er mere kvalitet i Hvidovre-holdet – på papiret…

De skal præstere

Nicolai Hammer har spillede en rigtig fin pokalkamp senest mod Vanløse. Rødover har brug for “secondaryscoring”. Det fik de mod Vanløse og vandt. Det skal i den grad også være aktuelt mod Hvidovre, hvis muligheden for sejr skal være tilstede. Førstekæden har trukket et stort læs, nu skal andenkæden bidrage også.

LÆS MERE: Niklas Nordh: – Der er mere at hente spillemæssigt

Mathias Hørby ser ud til at spillet sig til en fast plads i Oscar Eklunds startopstilling. Den unge frederikshavner har scoret et par mål, men der mangler en “brandkamp”, hvor Hørby er dagens mand i skysovs, det ville være belejligt mod Rødovre onsdag aften.

Seneste tre indbyrdes kampe i ligaen

Rødovre FC – Hvidovre Attack FC 4-7

Hvidovre Attack FC – Rødovre FC 8-5

Hvidovre Attack FC – Rødovre FC 1-6