Optakt: Rødovre FC – Vanløse Floorball

Jannik Dalkvist fra Rødovre FC med bolden i en kamp mod Vanløse Floorball i SFL 20/21. Foto: Thomas Lunau

Første opgør i mellem Rødovre FC og Vanløse Floorball i denne sæson. Opgøret et meget vigtigt opgør, fordi begge hold endnu ikke har formået at slå hverken Benløse eller Hvidovre i grundspillets første 6 kampe og derfor lige nu begge kæmper for at placere sig på tredjepladsen.

Begge hold var der inden sæsonen, store forventninger til, men ingen af de to ambitiøse mandskaber har rigtig formået at ramme deres topniveau over en hel kamp. Potentialet og ambitionerne er indiskutable, men eksekveringen halter.

Rødovre har deres førstekæde, som lige som i sidste sæson producerer rigtig fint både i fem mod fem og powerplay. Udfordringen ligger i defensiven, hvor organisationen i fællesskab med målmandsspillet har været mere tvivlsomt. Det skal der rettes op på og hvilken bedre måde at gøre det på end med en god indsats mod ærkerivalerne fra Vanløse i “slaget om Damhussøen”.

LÆS MERE: Optakt: Benløse FC – Hvidovre Attack FC

Gæsterne fra Vanløse spillede torsdag pokalkamp mod Rungsted-Hørsholm FK, som de vandt ganske klart, de kommer derfor ind til kampen med frisktanket selvtillid, men også med lidt udfordringer. Også her hakker maskinen lidt. Der virker til at være en smule ubalance i det spillemæssige for Vanløse, som muligvis kan skyldes de mange skader, som man har kæmpet med.

Mon ikke det bliver en tæt og intens match der venter tilskuerne lørdag i Rødovre?

Kampstart: Klokken 14:30 i Rødovre Stadionhal

Link til stream: Kampen streames ikke.