Optakt: Rungsted/Hørsholm FK – Benløse FC

Gustav Damgaard fra Rungsted-Hørsholm FK i kamp om bolden i en kvalifikationskamp mod Rødovre FC til Select Herre Floorball Ligaen 20/21. Foto: Kim Lund Johansen

De forsvarende danske mestre fra Benløse tager, søndag eftermiddag, en tur nordpå for, at møde oprykkerne fra Rungsted/Hørsholm FK i Select Herre Floorball Ligaen. Det er sæsonens 2. opgør mellem de to hold – Det første endte med en klar sejr til Benløse på 15-1.

Hjemmeholdet i dagens kamp har haft en svær start på og har efter 4 kampe fortsat deres første point i rækken. Det er dog blevet bedre på det seneste, hvor de har haft fint fat i både Rødovre og senest Vanløse inden kampen blev afbrudt. For at få et resultat i dagens kræver det dog en stor præstation fra alle mand samtidig med, at Benløse skal rammes på en af deres dårlige dage.

Hos Benløse er man gået fra sejr til sejr i denne sæson – Senest en god sejr over Vanløse, der på hjemmebanen i Ringsted blev besejret med 4-2. Midtsjællænderne skal tage det momentum med ind til den kommende, hvor de på papiret er store favoritter – Gør de det, så kommer også tre nye point på kontoen.

Kampstart: D. 10/10 kl. 15.00 i Hørsholm Idrætspark Stadion og Haller.

Link til streaming: Rungsted/Hørsholm FK – Benløse FC