Optakt: Rungsted-Hørsholm FK – Copenhagen FC

Valdemar Jarløv #17 (mf) i kamp i U18 rækken for Rungsted-Hørsholm FK mod Copenhagen FC. Foto: Jakob Carlsen

Bundopgør i den tætte Select Herre Floorball Ligas øst-række. Rungsted-Hørsholm FK tager hjemme i mod Copenhagen FC i et opgør der måske kunne gå hen og blive en smule tættere end forventet?

Copenhagen har hentet 1 point i deres første 6 kampe, og derfor vil en sejr i søndagens match være kærkommen, set i lyset af at Rungsted har 0 point og kan rykke forbi Valby-klubben med en sejr.

De to hold mødtes et par gange i forårets kvalspil, og dervar Rungsted tæt på at overraske i et af opgørene, hvor nordsjællænderne faktisk førte lang inde i tredje periode, men alligevel måtte se sig slået til sidst. Umiddelbart er Rungsted blevet forstærket i forhold til den kamp og Copenhagen blevet svagere, men det er kun på papiret.

Copenhagen har faktisk været rigtig tæt på sejr flere gange i denne sæson, men marginalerne har manglet for Jori Tamminens tropper, og den finske træner har tidligere udtalt at han er tilfreds med holdets indsats men erkender også at en sejr ville lune gevaldigt.

I den anden lejr kunne Peter Hjerminds tropper også godt bruge en sejr. Rungsted har været noget længere væk fra en sejr i sæsonen end Copenhagen, men til gengæld så er Rungsted startet rigtig godt i flere kampe og har scoret åbningsmålet i mange kampe, men uden at kunne følge det op af en komplet kamp. Kommer den søndag?

Kampstart: Klokken 15:00 i Hørsholm Hallen

Link til streaming: Rungsted-Hørsholm FK – Copenhagen FC