Optakt: Rungsted-Hørsholm FK – Rødovre FC

Jannik Dalkvist fra Rødovre FC afslutter i kampen mod Rungsted-Hørsholm FK i nedrykningsspillet 20/21. Foto: Kim Lund Johansen

Sidst de to hold mødtes vandt Rødovre på måltavlen en sikker sejr på 8-2. Nuvel hjemmeholdet i den kamp var dominerende det meste af de 60 minutter, men Rungsted-Hørsholm FK stod faktisk ret godt i mod defensivt i lange perioder.

Rungsted har haft flere gode perioder i de første tre kampe i sæsonen, men hvor det har haltet med effektiviteten når chancerne er kommet offensivt. Det er der selvsagt ikke plads til i Select Floorball Ligaen, og derfor er oprykkerne også blevet straffet.

Senest mod Benløse, hvor man havde flere breakaways, men kun scorede én gang.

Rødovre kommer til Hørsholm Hallen med kun ét for øje – en sejr. Alt andet vil være en kæmpe skuffelse for det ambitiøse vestegnsmandskab, der sigter efter en plads i mellemspillet efter nytår. Sidst de to hold mødtes, blev der rullet på tre kæder, og den opskrift vil nok blive anvendt igen, såfremt man kommer i kontrol tidligt i kampen.

Hjemmholdet har været ramt på bredden af adskillige skader, som har gjort at man senest kun stod med 11 mand i Ringsted, til kampen mod Benløse. Det kostede et nederlag på hele 15-1, sådan en blamage, vil man nok gerne undgå søndag eftermiddag i Nordsjælland.

Kampstart: Klokken 15:00 i Hørsholm Hallen

Link til streaming: Rungsted-Hørsholm FK – Rødovre FC