Optakt: Rungsted-Hørsholm FK – Vanløse Floorball

Andreas K. Nielsen fra Rungsted-Hørsholm FK har lige reddet bolden i en kvalifikationskamp til Select Herre Floorball Ligaen mod Rødovre FC. Foto: Kim Lund Johansen

Rungsted-Hørsholm FK slap anstændigt fra deres debut i Select Herre Floorball Ligaen på udebane mod Rødovre. Nuvel, det blev til et nederlag på 8-2 men undervejs i kampen, forsvarede oprykkerne sig godt og fik også skabt nogle spilvendinger mod Rødovre, som resulterede i et par scoringer.

Vanløse måtte se sig slået af Hvidovre Attack FC i en tæt kamp, der først fandt sin afgørelse tre minutter før tid. En streg i regningen for Vanløse, der ventes at være med i kampen om førstepladsen i øst-rækkens grundspil.

Der er ingen tvivl om at favoritværdigheden ligger hos gæsterne, der kommer med tre toptunet kæder. Rungsted savner over 5 spillere, der er ramt af skader og sygdom, derfor bliver det formentlig op af bakke for hjemmeholdet, der spiller første hjemmekamp i Select Floorball Ligaen.

Det bliver formentlig en kamp hvor hjemmeholdet skal forsvare meget og derfor bliver nøglen også at turde holde fast i bolden, når muligheden byder sig, da det ellers kan blive svært at slippe ud af Vanløses tre kæders presspil, der kommer til at ligge helt op i hovederne på hjemmeholdets spillere når de er på bolden.

Kampstart: Klokken 15:00 i Hørsholm Hallen

Link til streaming: Rungsted-Hørsholm FK – Vanløse Floorball