Optakt: SEIF Tornados – Frederikshavn Blackhawks

Frederikshavn Blackhawks mod SEIF Tornados i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Intern Frederikshavner-duel når SEIF Tornados møder Frederikshavn Blackhawks fredag aften i Select Herre Floorball Ligaen. Sidst de to hold mødtes var i TV-kampen på Sport Live, hvor Tornados faktisk leverede en fin indsats men alligevel tabte klart med 12-4 til Blackhawks.

LÆS MERE: Galleri: Frederikshavn Blackhawks – SEIF Tornados

Målrigt og underholdende

Der bliver formentlig fuldfart over feltet når først der fløjtes op i mellem de to hold. SEIF Tornados spiller normalt meget opportunistisk og plejer ikke at lægge sig ned frivilligt. Slet ikke når det er Frederikshavn Blackhawks der står på den anden side.

Det var også billedet i første kamp i mellem de to hold, hvor Tornados i store perioder af kampen var fint med spillemæssigt, men også leverede en del personlige fejl, der blev straffet. Kan hjemmeholdet minimere fejlene, kan de måske drille gæsterne, som vil komme med tre fulde femmere.

Netop bredden har været den tydlige forskel på Blackhawks og de øvrige hold i den vestlige del af Select Floorball Ligaen, hvor guldfavoritterne har kunne kværne deres modstandere jo mere trætte de er blevet.

LÆS MERE: Highlights: Frederikshavn Blackhawks – SEIF Tornados

De skal præstere

Emil Kajgaard har været godt spillende i denne sæson, det er indtil videre blevet til seks sæsontræffere for Kajgaard der ligner den største offensiveprofil på et spændende Tornados hold. Kajgaards energiske spil og fandenivoldskhed kan være nøglen til at drille Blackhawks yderligere.

Jonathan Velgaard har efter en hot start ikke været helt lige så iøjnefaldende de sidste par kampe. Velgaard har alle værktøjerne til at blive en offensiv profil, og begynder han at røre på sig igen, får Blackhawks pludselig en meget farlig andenkæde også som kan være tæt på umulig at holde fra fadet i en hel kamp.

De sidste tre indbyrdes kampe i ligaen:

Frederikshavn Blackhawks – SEIF Tornados 12-4

SEIF Tornados – Frederikshavn Blackhawks 4-11

Frederikshavn Blackhawks – SEIF Tornados 20-2