Optakt: Serie 1 Øst

Foto: Ganløse Floorball Klub

Frem mod til den kommende sæson tager vi her et hurtigt kig på de tre kredse i Serie 1 i Øst.

Serie 1, kreds 1

I kreds 1 er syv hold tilmeldt med blot tre breddehold. De to breddehold er Benløse FC 4 og FF København 2. Benløse FC 4 kæmpede i sidste sæson i bunden af samme kreds og vil i den kommende sæson forsøge, at forbedre det resultat. FF København 2 spillede i sidste sæson i Sjællandsserien, hvor holdet lå næstsidst inden nedlukningen. Det sidste breddehold kommer fra Sydsjællands FC.

De øvrige fire hold i kredsen er Tårnborg Towers, Midtsjælland Floorball, Sons of Hothouse Floorball og HG/Næstved. Sydsjællands FC og Sons of Hothouse dominerede i sidste sæson Serie 1, kreds 2 og var inden nedlukningen klart foran de efterfølgende hold. Sydsjællands FC er til den kommende sæson, at finde i Sjællandsserien – Sons of Hothouse må derfor være favoritter til, at tage 1. pladsen i kredsen.

Midtsjælland Floorball og Tårnborg Towers skal forsøge, at bide skeer med de øvrige hold i kredsen i deres første sæson i Serie 1.

Serie 1, kreds 2

Uvelse FC og Ganløse Floorball Klub samt breddeholdene fra Vanløse, Allerød, Lyngby og Helsingør FT skal dyste mod hinanden i kreds 2.

Ganløse Floorball Klub indtræder for første gang i danmarksturneringen og skal som udgangspunkt finde sig til rette mod de mere erfarne modstandere, inden vi kan vurdere deres sande niveau. Uvelse FC vender tilbage til danmarksturneringen efter en enkelt sæsons fravær.

Det er umiddelbart svært, at sætte de fire breddehold i ind rækken. Allerød 2 og Lyngby 2 kan dog få det svært i deres første sæson i Serie 1.

Serie 1, kreds 3

Kreds 3 består af syv breddehold fra henholdsvis FF København, Herlev FC, Hvidovre Attack FC, Vanløse, Rødovre FC, Greve FC og Hafnia FC.

Greve FC 2, Hvidovre 5 og Vanløse 4 var i samme kreds i den seneste sæson. Greve FC 2 endte bedst af de tre hold inden nedlukningen på en 3. plads, mens Vanløse 4 og Hvidovre 5 lå i den tunge ende af kredsen.

Tre af de øvrige fire hold i kredsen mødte hinanden i Serie 1, kreds 1 i den seneste sæson. Det var her ret jævnt mellem Rødovre FC 3 og Herlev FC 4, mens Hafnia FC 3 lå næstsidst inden nedlukningen.