Optakt: Sunds Seahawks – Brønderslev Hot Shots

Foto: Thomas Krogh Photography

Sunds Seahawks har endnu engang hjemmebane i Select Herre Floorball Ligaen, når de lørdag eftermiddag møder Brønderslev Hot Shots FC. I sidste weekend blev det til en relativ sikker sejr på 7-1 over SEIF Tornados for hjemmeholdet, og derfor må de påtage sig at være meget store favoritter.

Brønderslev har fået det nøjagtig så svært som forventet i dette års herreliga. Med et meget ungt hold, er det lærepenge og en ny spillestil der fokuseres på hos det svenske trænerteam i det nordjyske.

Ensidig forestilling

Sunds er på hjemmebane og store favoritter. Kampbilledet vil formentlig ende ud i at være ret ensidigt igennem store dele af kampen. Brønderslev vil forsvare sig, og løbe på de spilvendinger der nu engang opstår, i mens Sunds vil være på bolden det meste af kampen.

Det bliver i høj grad op til Sunds at holde tempo i kampen, og måske vælger træner Mathias Nordmann at rulle på tre kæder fra start af, for netop at kunne holde højt tempo. Det vil i hvert fald være med til at gøre livet surt for det unge Hot Shots-hold, der ikke har så stærk en bredde.

De skal præstere

Hjemmeholdets offensiv skal være disciplineret. De vil komme til at have bolden meget, derfor er det vigtigt at de holder bolden igang, og lader den gøre arbejdet hele kampen igennem. Derfor bliver folk som Søren Holm og Esben Køhler vigtige. De to center-spillere skal binde spillet sammen ned igennem midten for Sunds.

Trænerteamet Mattias Wennbring og Johan Uppström hos Brønderslev får en ekstra vigtig rolle i denne kamp. Det er tredje kamp for Hot Shots i ligaen og det ligner endnu en meget svær kamp. Kommer holdet ned med flere mål tidligt, er det vigtigt at trænerne finder nye fokuspunkter, som spillerne kan stræbe efter og gøre til små succeser.

Sidste tre indbyrdes opgør i ligaen:

Brønderslev Hot Shots FC – Sunds Seahawks 5-8

Sunds Seahawks – Brønderslev Hot Shots FC 9-5

Brønderslev Hot Shots FC – Sunds Seahawks 2-13