Optakt: Sunds Seahawks – Frederikshavn Blackhawks

Sunds Seahawks - Frederikshavn Blackhawks fra SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Sidste indbyrdes møde i mellem de to store favoritter i den vestlige del af Select Herre Floorball Ligaen. Sunds Seahawks er det hold, som har mest at spille for, hvis man kigger på resultaterne i efterårets grundspil.

Tre nederlag, et i pokalturneringen og to i grundspillet er det foreløbige facit for Sunds Seahawks, der har ambitioner om mere.

Fuldfart i ALLE 60 minutter

Hvis Sunds skal lykkes med at få sæsonens første sejr over Frederikshavn, skal der leveres på alle cylindre i alle 60 minutter af kampen. Det har været en udfordring hidtil, hvor der kan findes mindre eller større udfald i alle kampene mod rivalerne.

Udover holdet som gruppe skal levere, så skal profiler som Mikkel Skov og Søren Holm være toneangivende. De var nærmest usynlige i seneste møde, hvor Blackhawks vandt 7-2.

LÆS MERE: Head-2-Head: Sunds Seahawks – Frederikshavn Blackhawks

Frederikshavn kommer med samme opskrift som tidligere; tre kæder der ruller på, for at holde tempo og intensitet. Mon cheftræner Andreas Glad er tilbage på banen i ligaen, efter hans indhop i pokalturneringen i weekenden?

De skal præstere

Mikkel Skov skal finde den varmeste stav frem, han har i stavtasken onsdag aften. Hans hold kunne godt bruge et par kasser fra landsholdsanføren i en kamp der ville lune gevaldigt at få vundet over rivalerne inden mellenspillet venter efter nytår.

Jonathan Velgaard har været mindre iøjnefaldende de sidste par kampe. Nuvel, Velgaard har sat et par points hist og her, men har ikke domineret banen på samme måde, som vi så i de første kampe af sæsonen. Rammer han topniveau får Sunds det svært.

Sidste tre indbyrdes kampe i ligaen

Frederikshavn Blackhawks – Sunds Seahawks 7-2

Sunds Seahawks – Frederikshavn Blackhawks 4-5

Sunds Seahawks – Frederikshavn Blackhawks 8-3