Optakt: Sunds Seahawks – Hvidovre Attack FC

Mikkel Skov, Søren Holm og Kristoffer Handgaard fra Sunds Seahawks fejrer en scoring mod Frederikshavn Blackhawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Super interessant opgør denne sæsons landsdækkende mellemspil indleder lørdag eftermiddag. De to hold, som formentlig er de bedste bud på at udfordre Frederikshavn og Benløse mødes i en direkte duel om at blive første udfordre.

Sunds Seahawks har hjemmebanefordelen, når Hvidovre Attack FC kommer på besøg, men kommer omvendt også med det dårligeste udgangspunkt af de to hold. Det er over to måneder siden Sunds har set banen til en betydningsfuld kamp, omvendt har Hvidore spillet 3 kampe efter nytår.

LÆS MERE: Mathias Nordmann: – Vi har haft en hård opstart

Hvidovre fik dagen inden den internationale transfer deadline udløb tilgang af Jonas Nordheim fra Malmø FBC. Et ganske interessant tilsæt til et Hvidovre-hold, der virker i meget mere balance end i sidste sæson fx.

Sunds hentede i efteråret Joel von Reis i FC Helsingborg, men den svenske stjerne er stadig ikke kommet sig over sin skade, han pådrog sig sidste sommmer. Udover von Reis, kom også et rutineret dansk trekløver til i form af Mathias Tolbod, Brian Nielsen og Christian Bendtsen.

Alle tre nåede i kamp i efteråret, men i følge cheftræner Mathias Nordmann, er ingen af dem endnu spillet ordentlig ind på holdet. Det skal derfor blive spændende hvilken rolle de får, når der fløjtes op til faceoff lørdag eftermiddag.

Hvidovres førstekæde bliver formentlig det sprængende punkt for begge hold. Sunds skal matche deres intensitet og relativt dynamiske spil, med flere spillere, som kan spille flere positioner og gør det i løbet af et skift. Får Hvidovre denne kæde godt i gang, så bliver det et farligt våben.

LÆS MERE: Herreligaen: TV-kampene i mellemspillet på plads

Sunds besidder en højpotent offensiv, men har i kampene mod Frederikshavn ikke fået den til at præstere i 60 minutter. Et vigtig element at få til at fungerer mod Hvidovre der i denne sæson har fået en del sekundær scoring og dermed bredt ud på flere spillere.

Kampstart: Klokken 14:30 i Multicenter Sunds

Link til streaming: Sunds Seahawks – Hvidovre Attack FC