Optakt: Vanløse Floorball – Benløse FC

Foto: Thomas Lunau

Et opgør med spændende perspektiver. I sær for hjemmeholdet Vanløse der har opgraderet spillertruppen med flere nye spændende navne. De to svenske brødre Fredrik og Dennis Sjøstedt og ikke mindst spillende træner Johan Selander, skal bevise sit værd i mod de forsvarende danske mestre.

Benløse kommer til kampen med en frisk sejr over rivalerne fra Hvidovre med hele 9-5. En sejr der blev større til sidst i kampen da Hvidovre satsede med målmanden ude.

Forskel trods alt

Selvom Vanløse har opgraderet holdet, burde det være for tidligt på sæsonen, til at de kan overraske et godt sammenspillet Benløse-hold. Med så mange nye spillere og ny træner tager det typisk 4-5 kampe før man for alvor finder sin rytme og alle aftaler kommer på plads.

Benløse er blevet matchet noget hårdere her i starten af sæsonen end Vanløse og må forventes lige at have et gear eller to mere. Det bliver helt sikkert med tre kæder Benløse starter kampen, men spørgsmålet er om Vanløse tør gør det samme, bredden er alt andet lige ikke helt den samme på spiller 11, 12, 13, 14 eller 15 i deres trup?

De skal præstere

Fredrik Sjøstedt forventes at blive den helt store playmaker for det unge Vanløse-hold. Med næsten tre fulde sæsoner i SSL har den 32-årige svensker rigeligt med erfaring og kompetencer til at lede det unge mandskab. Kan drive holdet fremad banen og lave den ekstraordinære indsats, så er Vanløse ikke ufarlige.

Daniel MacCabe skal være lederen på Benløses hold i dagens match. Den normale kaptajn Jesper Roland udgik med en skade i torsdags og det virker som utopi at tro at Benløse forcere den skade i en kamp, de på pairet er store favoritter i. Derfor skal landsholdsmeriterede MacCabe træde frem som den naturlige leder, og sikre ro på i holdet til en ikke helt let opgave i Vanløse hallen.

Sidste 3 indbyrdes opgør i ligaen:

Benløse FC – Vanløse Floorball 6-2

Vanløse Floorball – Benløse FC 2-10

Vanløse Floorball – Benløse FC 1-12