Optakt: Vanløse Floorball – Copenhagen FC

Christian Niekrenz fra Vanløse Floorball med bolden i en kamp i SFL 20/21 mod Benløse FC. Foto: Thomas Krogh Photography

Vanløse Floorball og Copenhagen FC mødes lørdag eftermiddag i de to klubbers første indbyrdes møde i indeværende sæson. I sidste sæson havde to hold et par hidsige dueller i grundspillet, som begge måtte afgøres efter overtid, begge gange var det Vanløse, som trak sig sejrrigt ud af opgøret.

Copenhagen har mistet et par spillere inden denne sæson, samt skiftet træner og derfor var det ventet at holdet ville få det svært, men de to første kampe i sæsonen har givet håb om mere, efter de unge Valby-drenge har været meget tæt på sejren i begge deres kampe, som dog er endt med nederlag til hhv. Benløse og Hvidovre, begge på udebane.

Nu gældet det så den tredje udekamp på stribe, denne gang mod Vanløse, der går ind til kampen, som favoritter. Vanløse tabte knebent til Hvidovre i deres sæsonpremiere, men hentede senest en på papiret klar sejr over oprykkerne fra Rungsted-Hørsholm FK, der dog havde 2-4 helt inde i trejde periode.

Finske Jori Tamminen har givet Copenhagen mere struktur, og selvom spillestilen fortsat er aggressiv, så fornemmer man, at der er mere omtanke bag.

Dette kan ende som en rigtig neglebidder, hvor tempoet skrues op og intensiteten kan mærkes helt ud på tilskuerepladserne.

Kampstart: Klokken 13:30 i Vanløse Hallerne

Link til streaming: Vanløse Floorball – Copenhagen FC