Optakt: Vanløse Floorball – Copenhagen FC

Kalle Tamminen fra Copenhagen FC, med bolden bag mål i en kamp mod Hvidovre Attack FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Vanløse Floorball mod Copenhagen FC i Select Herre Floorball Ligaen. Sæsonens vigtigste match for begge mandskaber. Vinderen kan bringe sig et stort skridt nærmere mellemspillet, der afvikles efter nytår.

Sidst de to hold mødtes, havde Copenhagen føringen med tre sekunder tilbage af kampen, men Vanløse fik udlignet og snuppede sejren i overtiden.

LÆS MERE: Highlights: Copenhagen FC – Vanløse Floorball

Hvem vil have bolden?

Det er måske lidt sat på spidsen, men faktum er begge hold i denne sæson har været bedst, når de har kunne køre med højt pres og spille super aggressivt, når de ikke har haft bolden.

Copenhagen kommer fra en kamp i torsdags, hvor de leverede en rigtig god indsats mod Hvidovre, der snuppede sejren til sidst. Copenhagen havde stor succes med at presse højt og skabe dueller over hele banen.

LÆS MERE: Head-2-Head: Vanløse Floorball – Copenhagen FC

Langt hen af vejen er det samme koncept Vanløse spiller efter. De havde dog ikke helt lige så stor succes i mod Benløse, der vandt 8-2. Vanløse er formentlig det bedre hold med bolden, og derfor skal det blive spændende om de vælger at tage fat i kuglen og forsøge at diktere kampen den vej igennem.

De skal præstere

Fredrik Sjøstedt skal være bedst i dag. Vanløse er afhængige af deres bedste spillere er bedst, hvis de skal vinde. Sjøstedt har været dominerende i alle kampe hidtil, men i søndagens pokalkamp kogte det over for den elegante svensker, der måtte notere sig en 2+2+10 minutters udvisning med fem minutter igen af kampen mod Rødovre. Sjøstedt skal styre opspillet og i det hele taget være manden med bolden i store dele af kampen.

LÆS MERE: Hacke: – Det handler om attitude og ansvar

Kalle Tamminen er det unge Copenhagen-holds største profil, men den kun 17-årige finne har ikke været helt lige så iøjnefaldende, som han var i sidste sæson. Tamminen kom på tavlen mod Hvidovre i torsdags og det skal han også i dagens kamp mod Vanløse, hvor han ud over mål, skal være den offensive primusmotor.

Seneste tre indbyrdes kampe i ligaen

Copenhagen FC – Vanløse Floorball 5-6(OT)

Vanløse Floorball – Copenhagen FC 2-5

Copenhagen FC – Vanløse Floorball 10-4