Optakt: Vanløse Floorball – SEIF Tornados

Nicolai Børner fra Vanløse Floorball i duel med Emil Brixager fra Benløse FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Hvilken afslutning vi får på mellemspillet i Select Herre Floorball Ligaen. SEIF Tornados kan med en sejr rykke forbi Hvidovre i tabellen og snuppe den fjerde og sidste semifinaleplads med en sejr, så længe Hvidovre ikke får points mod Frederikshavn Blackhawks i deres kamp søndag eftermiddag.

Tornados har dermed alt at spille for og de møder endda muligvis et coronaramt Vanløse Floorball-hold, der dog ikke har nogen smittede, men har været i nærkontakt og dermed har været tvunget ud i testning af hele holdet. Vanløse stiller op til kamp, men ingen ved rigtig hvilken forfatning holdet kommer i, hvis nogle spillere er tvunget til at sidde ud af den ene eller anden grund.

Ovenstående situation burde alt andet lige give Tornados en fordel, i en kamp der på papiret har Vanløse som favoritter.

Det var uper underholdende sidst de to hold mødtes og mon ikke der også bliver fuldfart over feltet søndag eftermiddag når der fløjtes op til sidste kamp i mellemspillet 20/21. Begge hold plejer at stå for en offensiv tilgang til spillet og dette ændres næppe til denne match, da begge hold også har deres forcer i offensiven.

Det forventer vi: SEIF Tornados kommer med alt hvad de har og derfor kan det godt ske at blive voldsomt intensivt, med mange nærkampe og dueller og alt på banen. Hver en bold tæller og kun en SEJR kan bruges til noget for gæsterne. Vanløse ændre næppe deres aggressive tilgang til forsvarsspillet, så også defensivt vil det handle om at tage initiativet fra modstanderen.

Statstikken: Hvis man kigger på de to holds kampe i mellemspillet, så bliver det målrigt søndag eftermiddag. Der burde vente mindst 12 mål i kampen, det er det, tendensen siger i statistikken. Så bliver det spændende at se, hvilket hold, der får scoret flest.

Historikken: Vanløse løb afsted med en sejr sidst de to hold mødtes. 11-8 endte det meget målrige opgør, hvor stillingen var 8-8 inden tredje periode.

Hold øje med: Gældende for begge hold, hvis de skal have succes søndag eftermiddag er at begge holds bedste spillere skal være bedst. Derfor. Hold øje med Nicolai Børner der har været brandvarm hele sæsonen. Den lille og meget hurtige wing, kan næsten ikke undgå at score, mon ikke han også rammet målet i denne kamp? Emil Kajgaard har været bedste mand for SEIF Tornados i mellemspillet. Han skal være toppen igen i Vanløse, for at Tornados kan hive den vigtigste sejr i sæsonen hjem.

Skader/karantæner: Der er ingen meldinger om hvilke spillere der har været nærkontakt til et covid-19 offer i Vanløse, så derfor kan det være alt i mellem mere end en håndfuld afbud til slet ingen hos Vanløse søndag eftermiddag. Tornados må forventes at komme med hele baduljen i jagten på den vigtige sejr. Det er nu småskader ignoreres og glemmes til kampen er overstået.

Streaming/TV: Kampen spilles kl. 14:30 i Vanløse Hallen, men UDEN tilskuere. Du kan dog se kampen via dette link her.