Optakt: Weekendens dameliga kampe

Faceoff i mellem Aab Floorball og Copenhagen FC i DM finalen 2019. Foto: Thomas Krogh Photography

Vi tager hul på sæsonens første kampe, en runde hvor det bliver spændende at se om alle hold er klar.

Select Floorball Liga – Vest

Frederikshavn Blackhawks – Århus FK – Lørdag 12 sep. kl 14:00

Weekendens første kamp er mellem Fr. Blackhawks og ÅFK. Frederikshavnerne har længe været på plads, hvorimod holdet i Århus først lige er faldet på plads, så en lille favoritværdighed til Blackhawks.

Herning Pirates – Aab Floorball – Søndag 13 sep. kl 11:30

Nummer to kamp er mellem det undertippede hold fra Herning, og sidste sæsons nok stærkeste hold AaB. AaB har mistet et par nøglespillere, men fået tilgang af et par unge piger fra Flyers, og her bliver det spændende at se om Ålborgenserne kan stå imod det løbestærke Herning hold.

Select Floorball Liga – Øst

Helsingør FT – Vallensbæk Floorball – Lørdag 12 sep. kl 12:30

Sæsonens første turneringskamp i øst, er mellem Helsingør og Vallensbæk. Der er to hold som står meget lige i forhold til hinanden. Helsingør med en stor bred trup, og Vallensbæk med en formodentlig lille, men evigt kæmpende trup, en kamp der kan gå begge veje.

Benløse FC – Rødovre FC – Lørdag 12 sep. kl 14:00

Lørdagens anden kamp er mellem to af sidste sæsons slutspils hold. Begge hold har nok et fuldt holdkort, Benløse med en god blanding af unge og rutinerede, imens at Rødovres hold består af en masse rutinerede spillere. Gæsterne fra Rødovre har nok favoritværdigheden, men alt kan ske.

Jægerspris Underducks – Hafnia FC – Søndag 13 sep. kl 12:00

Søndag tager Jægerspris imod gæsterne fra Hafnia. To ret lige hold, dog med lidt mere rutine hos Amagerkanerne. En kamp som også kan gå begge veje, så absolut et allerede spændende opgør.

Hvidovre Attack FC – Herlev FC – Søndag 13 sep. kl 13:00

Hvidovre får besøg af Herlev, og her er det svært at forudse styrkeforholdet. Hvidovre mistede desværre en masse profil, men har stadig mange dygtige spillere på holdet. Herlev har derimod fået mange rutinerede spillere til deres nyetablerede hold. Det er et stykke tid siden, at mange af Herlevs spillere har været i ilden, så om de er klar til at stå imod Hvidovres dygtige damer, det ved vi søndag.

Copenhagen FC – Vanløse Floorball – Søndag 13 sep. kl 13:30

Weekendens sidste kamp, er mellem Copenhagen og Vanløse. Dette er en kamp hvor Copenhagen er kæmpe favoritter, idet de har fået en kæmpe tilgang af nuværende og forhenværende landsholdsspillere. Et gæt herfra er, at Vanløse sætter sig nogle realistiske delmål, som de vil gøre alt for at kæmpe for, for Valby holdet bliver en for stor mundfuld, ligesom de gør for rækkens andre hold.