Optakt weekendens dameligakampe

Rikke Nørregaard i kamp for Vanløse Floorball mod Rungsted-Hørsholm FK i 16/17 sæsonen. Foto: Piet Kobusch Simonsen

Select Floorball Liga – Vest

AaB Floorball – Herning Pirates – Lørdag 19. Sep. kl. 13.00

Herning Pirates får det ikke nemmere i det tredje opgør, især ikke denne gang, hvor AaB har hjemmebane.
Man kan dog være sikker på at Piraterne fighter fra start til slut, og som AaB nok har erfaret, ja så skal hjemmeholdet være på i alle 60 min.
Skulle man være fræk, så kunne et ciffertip være 9-3 til AaB, men mon ikke gæsterne får det lidt svære denne gang.

Århus FK – Frederikshavn Blackhawks – Søndag 20. Sep. kl. 14.30

Lige som Herning, så får Århusianerne det det nok heller ikke nemmere i dette tredje opgør. Godt nok så er ÅFK på hjemmebane, men mon ikke Blackhawks stiller med stærkeste opstilling, inkl. Annika Bengtsson og Agata Adamzcak. Men får ÅFK lagt et højere pres på modstanderne, som fungerede fint i deres sidste kamp, så er alt muligt måske.

Select Floorball Liga – Øst

Hafnia – Helsingør – Lørdag 19. Sep. kl. 16.30

Hafnia havde lidt udfordringer i deres sidste kamp, med at kunne stille fuldt hold. Holdet har da også meldt ud, at de er et “hygge” old-girls hold, dog med et par unge spillere.
Kan Helsingør så stå imod det rutinerede Hafnia hold, det bliver spændende at se, for lige meget hvem Hafnia stiller med, så tror jeg ikke at gæsterne kommer på en nem opgave. Så en lille favoritværdighed til hjemmeholdet.

Vanløse – Rungsted-Hørsholm – Søndag 20. Sep. kl. 12.30

Vanløse mangler et par af deres rutinerede spillere, og i sidste weekend røg de i den grad ud i en gang modvind mod Copenhagen FC, hvilket de fleste hold i øst sikkert også kommer til.
Rungsted-Hørsholm derimod, fortsætter hvor de slap fra sidste sæson. Dog denne gang med en ny træner, som har sine rødder i ishockeyen. Martin Nicolaisen har taget en del af elementerne fra netop ishockeyen, og her bliver det spændende at se om det bliver et mere fysisk Rungsted-Hørsholm hold vi får at se.

Begge hold har mange unge pige talenter i klubberne, så måske vi får set en del af dem i aktion. En på papiret, ret lige kamp.