Oscar Eklund: – De andre hold har mere gavn af at spille rodede kampe

Oscar Eklund, cheftræner for Hvidovre i Select Herre Floorball Ligaen. Foto: Thomas Krogh Photography

Select Herre Floorball Ligaens mellemspil starter lørdag eftermiddag med to kampe. Et af de hold som skal i kamp er Hvidovre Attack FC, som på udebane skal op i mod Sunds Seahawks. Floorballportalen.dk har haft en snak med Hvidovres cheftræner Oscar Eklund om det kommende mellemspil og hvilke ting som han tror bliver vigtige at have succes med:

LÆS MERE: Optakt: Sunds Seahawks – Hvidovre Attack FC

– Jeg tror kontrafasen bliver ekstremt vigtig, men også special teams har vist sig at være afgørende at være skarp i.

Den svenske cheftræner har dog mest fokus på sit eget hold:

– Ift. os selv skal kampene forløbe med os som boldførende, minimere boldtab så vi derved er i kontrol og kan styre kampene. Mange af de andre holde har mest gavn af at spille mere rodede kampe, og det skal vi forsøge at undgå. Det er uden tvivl vigtigt at bredden også stepper op, så vi har flere spillere at spille med i løbet af kampene.

LÆS MERE: David de Fries: – Det har været intet mindre end imponerende

Netop bredden har været en af Hvidovres styrker hidtil i denne sæson. Når der har været skader og fravær har en ny spiller steppet op, og et par stykker i Hvidovres trup har tilmed fået et gennembrud. Zimon Madsen har leveret fremragende 20 scoringer i grundspillet, Andre Stich var kampafgørende i de første kampe i grundspillet, og Simon Damsø har spillet mange minutter på en til tider ramponerede backlinje:

– De tre du nævner har alle haft en god sæson, og det er positivt at de alle er inde i en god udvikling, slutter Eklund til Floorballportalen.dk