Oscar Eklund: – Det var godt nok sløjt

Oscar Eklund, cheftræner for Hvidovre i Select Herre Floorball Ligaen. Foto: Thomas Krogh Photography

Hvidovre Attack FC hentede lørdag en fin sejr på udebane over Vanløse Floorball i Select Herre Floorball Ligaen. Floorballportalen har efterfølgende taget en snak med cheftræner for Hvidovre Attack FC, Oscar Eklund om kampen.

Forløb kampen efter jeres gameplan?

– Nej. Vi starter kampen fint og har godt styr på det de første 17-18 minutter. Så lukker vi to mål ind i slutningen af 1 periode og derfra er Vanløse det bedre hold. Vi vidste de ville presse os højt op i banen, men vores backer formår ikke at spille sig ud af det så vi kan straffe dem – Kredit til Vanløse som gør det fint. Offensivt skaber vi ikke nok med chancer og vi har generelt enormt svært at holde på bolden. Over 60 minutter skal vi være glade for de 3 points.

Oscar Eklund var naturligvis ikke tilfreds med, at lukke 3 mål ind i 1. periode og der blev lavet nogle få ændringer i pausen.

– Vi skulle op i gear komme lidt længere op i banen og presse deres backer. Det fungerer ikke rigtig og det er noget vi må kigge på i løbet af ugen som kommer.

Cheftræneren selv var trukket i spillertøjet og vil ikke helt afvise, at blive en fast del af spilletruppen i Hvidovre Attack FC.

– Så skal jeg i hvert fald spille på et højere niveau end hvad jeg gør i dag. Jeg fortsætter at træne med og så må vi se hvad der sker.

Næste opgave for Hvidovre Attack FC er først d. 25/10, hvor topholdet fra Benløse FC kigger forbi Avedøre Idrætscenter.