Patrick Møller: – Det føles fantastisk, at spille i den røde trøje

Patrick Møller fra Copenhagen FC med bolden i en kamp mod Benløse FC og Jakub Lyskawa i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Der var lokalopgøre i Select Herre Floorball Ligaen, da Rødovre FC tog i mod Hvidovre Attack FC. Patrick Møller fra Rødovre fik desværre en lidt uheldig hovedrolle i løbet af kampen grundet et par uheldige udvisninger. Om selve kampen siger Patrick følgende:

– De første 4-5 minutter synes jeg vi sidder på dem. Men de får et mål på forreste stolpe som bare aldrig må gå ind. Derfra synes jeg kampen bølger frem og tilbage. Vi er for søde i vores egen zone og specielt foran mål og det gør at de får kæmpet sig til et par “grimme” mål. Derudover tager vi – og specielt mig – et par dumme udvisninger, og det må man sige de straffer.

Læs mere: Hvidovre besejrede Rødovre i intens duel

Som tidligere nævnt fik Patrick en uheldig rolle i lørdagens kamp mod Hvidovre. Han er heller ikke sen til, at indrømme sine fejl og bruge det som en vigtig lærestreg i forhold til de fremtidige kampe:

– Jeg spiller i store perioder fint, men koster i den grad i dag i form af de to udvisninger jeg tager – det skal der tænkes lidt over. Ellers synes jeg at jeg havde gode ben og måske godt kunne have taget lidt mere ansvar.

Læs mere: Herreligaen (Øst): Lørdagens kampe i tal

Patrick Møller skiftede inden denne sæson tilbage til Rødovre efter et ophold i Copenhagen FC. Han glæder sig over starten i barndomsklubben og roser især sine holdkammerater:

– Det har været en god start for mig i Rødovre. Det er nogle fede gutter på og uden for banen. Så er det jo min barndomsklub, og det føles fantastisk at spille i den røde trøje igen efter nogle års fravær af diverse årsager.