Peter Hug: – Vi vil gøre alt for at drille de andre hold

Foto: Esbjerg Sharks FC

Esbjerg Sharks FC er oprykkere til Select Herre Floorball Ligaen i denne sæson. Ikke overraskende har det været en udfordrende oplevelse, men på grund af sammenlægningen med 1. division også har kastet nogle sejre af sig.

Dette har været med til at give nogle succesoplevelser undervejs i grundspillet. Et grundspil, som uanset resultater allerede var afgjort og Esbjerg allerede sikret en plads i mellemspillet, grundet der kun var tre hold med A-licens i vest-rækken.

LÆS MERE: Mathias Nordmann: – Vi har haft en hård opstart

Floorballportalen.dk har haft en snak med holdets cheftræner Peter Hug, for at få en kort status på hans holds tilstand lige nu og ikke mindst tilbageblik på sæsonen indtil nu:

– Hvis man spoler filmen tilbage til vores opstart med sommertræning, hvor der var fuld skrald på i et par måneder i skoven, der havde vi en trup på 20+ spillere. De gode takter var også med os i starten af sæsonen i hallen, men så kom vi ind i en ond cirkel af skader og den har bare fulgt os lige siden desværre, indleder Peter Hug og fortsætter:

– Det var ikke engang overbelastningsskader, så ikke meget vi har kunnet gøre anderledes med vores træning. Det har også været nogle af de mere rutinerede kræfter, som har været ude af spillet i længere tid. Det har så givet masse af spilletid til vores årgang 2005, som har gjort et fantastisk stykke arbejde i vores ligakampe.

LÆS MERE: Herreligaen: TV-kampene i mellemspillet på plads

Når Peter Hug skal kigge på det resultatmæssige output af den første sæson i Select Herre Floorball Ligaen, så er han godt tilfreds og ser frem til de kommende udfordringer der venter i mellemspillet:

– Summa summarum, med første sæson som ligahold har vi resultatmæssigt slået de hold vi skulle og mere til. Men klart man vinder ikke et DM med et ungt hold som Esbjerg er lige pt. Holdet er i en opbygningsfase og den er bare hård, når man møder så dygtige modstandere og mellemspillet bliver absolut heller ikke nemt for os. Vi må finde de gode frekvenser i kampene og bygge videre på dem. Sæsonen har givet både klubben og de unge en masse erfaring og vi ser frem til et spændende mellemspil, hvor vi vil gøre alt for at drille de andre hold.