Pokaldrama venter tirsdag aften

Bertram Vinther fra Copenhagen FC ved at få fat i bolden i en kamp mod Hvidovre Attack FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Det bliver en hektisk uge for holdene i den østlige del af Select Herre Floorball Ligaen. Allerede tirsdag tager Copenhagen FC og Hvidovre hul på ugen, med deres interne pokalkvartfinale. Vinderen booker plads til Pokal Final4 i januar.

Sidste de to hold mødtes blev det en rigtig tæt match, hvor begge hold havde muligheden for sejr helt til sidst. Det blev dog rutinen der endte med at vinde til sidst, da Kenneth Danielsen via to scoringer i de sidste fire minutter af kampen vendte 3-4 til 5-4 for Hvidovre Attack FC.

LÆS MERE: Hvidovre vandt med hiv og sving over Copenhagen

Selvom der i sidste kamp, var meget på spil for begge hold, så er der endnu mere på spil tirsdag aften. En sejr vil betyde en fortsat mulighed for at vinde en pokal og det er noget, som tænder spillere på dette niveau.

Oscar Eklund var i onsdags omklædt som spiller, og det er oplagt at tro, at den bundrutinerede svensker også kommer til at betræde det lyseblå gerflor i Gl. Valby hal tirsdag aften. Hvidovre har meldt ud at de jagter benhårdt to titler i år.

LÆS MERE: Highlights: Hvidovre Attack FC – Copenhagen FC

Copenhagen har ikke haft marginalerne i denne sæson. Derfor er det alletiders mulighed for at få noget oprejsning. De så senest at de sagtens kan spille op med Hvidovre, hvis de udfører deres gameplan, og det gjorde de i 57 minutter sidst de mødte Hvidovre, det var bare ikke nok.

Mon ikke Mattias Hacke Johanssons tropper kommer med fuldfart nok engang, for at se, om det kan ødelægge Hvidovres boldomgang.