Pokalfloorball hver dag i denne uge

Foto: Thomas Krogh Photography

Pokalturneringen startede allerede i forrige uge, men det var kun forretten til hvad der venter i denne uge. Første runde er blevet afviklet hos herrerne, kun en kamp mangler at blive spillet for at vi kan sige at denne er overstået. Det er matchen i mellem Ry Floorball og Esbjerg Sharks. Den kamp spilles på torsdag. Damerne starter med 2. runde.

Allerede i morgen spiller Greve FC og Copenhagen FC første kamp i 2.runde for herrerne og derfra kommer der kampe, mange kampe. Flere rigtig spændende opgør venter både hos damerne og herrerne.

LÆS MERE: POKAL: Disse kampe SKAL du se

Hos damerne skal det blive interessant at se Herning Pirates fra Select Floorball Ligaen matche op mod Randers Raptors fra 1.division. Hvor stor er forskellen på det efterhånden ligarutinerede Pirates hold og et 1.divisions hold?

I den østlige halvdel af damernes pokalturering er der et par interessant matchups i mellem Rødovre FC og Hvidovre Attack FC som sluttede som nummer 2 og 3 i ligaen sidste år og opgøret i mellem Hafnia FC og Benløse FC som sluttede som nummer 4 og 5 i sidste sæsons liga.

Herrerne venter der stor STORE BRAG. I vest skal Frederikshavn Blackhawks og Sunds Seahawks finde ud af hvem der skal tage motorvejen direkte mod Pokal Final Four efter nytår. I mens i Øst skal Hvidovre Attack FC lægge arm med de forsvarende pokalmestre Benløse FC.

Det komplette pokalkampprogram finder på nedenstående links:

Damernes program

Herrernes program