Pokaloptakt: Blackhawks – Seahawks

Foto: Thomas Krogh Photography

Første store opgør i denne sæson, når Select Floorball Liga mandskaberne Frederikshavn Blackhawks og Sunds Seahawks mødes i 2.runde af pokalturneringen. Selvom det er en skam at to så stærke hold skal mødes tidligt i turneringen, er det omvendt også charmen ved pokalfloorball.

Blackhawks har hjemmebane i kampen og der venter derfor Sunds-holdet en bustur på et par timer, en hverdags aften. Ikke just optimalt for gæsterne.

LÆS MERE: POKAL: Disse kampe SKAL du se

En kamp på marginaler

Kampen må forventes at blive helt lige. Spillemæssigt står de to hold fint til hinanden, og begge hold har god bredde, hvorfor vi forventer at se de to holds trænere turde sætte 3.kæden i spil undervejs, for at skabe fysisk overskud senere i kampen.

Andreas Glad er ny træner for Blackhawks og det skal blive spændende at se, hvordan han håndterer den første rigtig store udfordring. Tør han give de unge spillere ansvar, eller lader han de mere rutinerede trække læsset.

Sunds Seahawks har uændret trup i forhold til sidste sæson, det taler for at midtjyderne har en fordel på kemi og sammenspil. I sidste sæsons mellemspil kæmpede de lidt med stabiliteten, men fandt for alvor melodien i de sidste 3-4 kampe og måske kan de tage dette momentum med ind til dette opgør?

LÆS MERE: Pokalfloorball hver dag i denne uge

Nøglespillere

Hos Blackhawks skal Kasper Kajgaard være i fokus. Han skal være dominerende fysisk og være energikilden i holdet. Landsholdsspilleren leverede en rigtig flot offensiv produktion i sidste sæson og han skal gerne på tavlen torsdag aften.

For Sunds skal brødrene Handgaard træde frem og være afgørende. Begge brødre scorede en del mål i sidste sæson og det skal de også helst gøre torsdag aften i Frederikshavn. De skal forsøge at udnytte at offensive profiler som Mikkel Skov og Simon Lauridsen tiltrækker sig en del opmærksomhed.