Pokaloptakt: Copenhagen FC – Rødovre FC

Copenhagen FC mod Aab Floorball i DM finalen 18/19. Foto: Thomas Krogh Photography

De to tophold fra Select Kvinde Floorball Liga Østs grundspil mødes i den anden pokalsemifinale. Copenhagen FC er den helt store favorit, ikke bare i denne semifinale mod Rødovre FC, men også til at tage pokaltitlen søndag eftermiddag.

Copenhagen FC og Rødovre FC har to gange krydset klinger i denne sæson, og de forsvarende danske mestre fra Copenhagen har været overlegne i begge matcher. Rødovre har et bredt hold, men holdet indenholder på ingen måde samme kvalitet, som det Valbybaserede Copenhagenhold.

LÆS MERE: Pokaloptakt: Aab Floorball – Frederikshavn Blackhawks

I disse alt-eller-intet-kampe er det dog ikke altid de spillemæssige kompetencer, som betyder noget, og Rødovre har helt sikkert en chance for at overraske, omend alt skal gå Rødovres vej for at skabe miraklet.

Copenhagens approach til kampen, vil være med fokus på sig selv og det at have bolden i egne rækker så meget af tiden, som muligt. Boldtempoet vil blive skruet op, i et forsøg på at få Rødovres forsvar ud at løbe, men det er her en af mulighederne ligger for Rødovre. For lykkes det at tage tempoet ud af kampen og bryde de tværgående pasninger i forsvaret, kan det blive svært for Copenhagen at bryde igennem en fornuftig Rødovredefensiv.

LÆS MERE: Thomas Boucharas Pokal Final4 tips

Det forventer vi: Copenhagen FC i massivt overtag på boldbesiddelsen og dermed trykke Rødovre lang tilbage på banen. Rødovre vil løbe på deres spilvendinger og skal satse alt på disse, for at putte et enkelt eller to mål ind, som kan give selvtillid og tro på tingene i en kamp de er massive underdogs i.

Historikken: Copenhagen har vundet begge de to indbyrdes opgør i Select Kvinde Floorball Ligaens grundspil med suveræne 9-1 og 12-0. Copenhagen har ikke tabt en kamp i danmarksturneringen i over to år. Rødovre kan skabe historie med en sejr.

Statistikken: Copenhagen scorer 16!! mål i snit pr kamp. Første skridt mod en overraskelse for Rødovre, er at hold scoren lav og dernæst selv få sat nogle bolde i mål. 4,5 mål scorer Rødovre i snit pr kamp i denne sæson.

LÆS MERE: Søren Frederiksens Pokal Final4 tips

Hold øje med: Copenhagen besidder profiler på samtlige pladser, og derfor kan det virke overraskende når valget på dén spiller vi mener skal præstere lidt ekstra. Amalie Møller i Copenhagenmålet skal være på toppen. Copenhagen vil være offensivt drevet og derfor må der ikke gå nogle “lette” mål ind. Hos Rødovre skal spillende assistent træner Simone Jørgensen virkelig slå til. I seneste Rødovrekamp scorede hun to mål og virker til at være tilbage efter hendes længervarende skadepause, meget kan stå og falde med Simone Jørgensen, hvis Rødovre skal have scoret mere end et mål i kampen.

Skader/karantæner: Copenhagen FC skulle være i stærkeste opstilling, i mens Rødovre FC mangler Helena Brejnholt og Katrine Ørnslund, der har været ude i længere tid.

Streaming: Der er kampstart kl. 13:30 i Brønderslev Hallerne. Kampen spilles uden tilskuere, MEN KAN STREAMES VED AT TRYKKE PÅ DETTE LINK!