Pokaloptakt: SEIF Tornados – Hvidovre Attack FC

Oscar Eklund & Frederik Kobberup fra Hvidovre Attack FC står klar til at eksekvere et frislag i en kamp i mellemspillet mod Benløse FC 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Potentialet til en regulær pokalgyser er tilstede når SEIF Tornados og Hvidovre Attack FC tørner sammen i Pokal Final4s sidste semifinale lørdag eftermiddag. Det ligner to hold, som styrkemæssigt står godt til hinanden, og hvor marginalerne kommer til at spille ind, når det hele skal afgøres.

LÆS MERE: Pokaloptakt: Rødovre FC – Frederikshavn Blackhawks

Tornados indledte mellemspillet noget ramt af fravær, da flere rutinerede spillere ikke ville spille under de nuværende restriktioner i samfundet. Den historie har set med Tornados perspektiv fået en positiv afslutning, da flere af de fraværende spillere er vendt tilbage til holdet.

Hos Hvidovre oplevede man samme type afbud, her er der dog ingen bedring at spore og holdet savner i den grad de rutinerede landsholdsfolk på banen, men virker dog til at have fået samlet sig selv og leverede senest en god indsats på udebane mod Benløse i weekenden.

Hvidovre vil gerne trække tempoet lidt ud af kampen og forsøge tage initiativet via boldbesiddelse. Modsat spiller Tornados noget mere direkte og her virker taktikken at det handler om at score et mål mere end modstanderen.

Det var usandsynlig tæt senest de to hold mødtes, og mon ikke det bliver sprængfyldt med nerve og intensitet lørdag eftermiddag?

LÆS MERE: Rasmus Engelhardt Fries Pokal Final4 tips

Det forventer vi: Hvidovre vil formentlig i starten være mere på bolden, da et ungt Tornados-hold nok vil sikre sig lidt bagude og så ikke man kommer hurtigt bagud og skal ud og jagte. Måske spiller nerverne også ind? I takt med kampen skrider frem kunne det godt ske at Tornados kommer frem til flere muligheder, når trætheden begynder at indfinde sig på banen hos de to hold.

Historikken: De to hold mødtes i Hvidovre for en måned siden. Her vandt SEIF med 6-5 i en tæt og neglebidende affære.

Statistikken: Emil Kajgaard producerede på et fint niveau i grundspillet, men er steppet helt frem i bussen i mellemspillet. Med hans 4 mål og 3 assister er han pointbedst hos Tornados. Jonas Nordheim har ligeledes 4 mål og 3 assister i mellemspillet for Hvidovre.

Hold øje med: Kasper Eriksen i Hvidovres mål skal være på toppen i en kamp der muligvis bliver afgjort på marginaler. Eriksen har i løbet af grundspillet givet nogle lidt for lette mål op og det er der ikke plads til en alt-eller-intet-kamp. Hos Tornados skal en af de lidt ældre spillere være på toppen. Jonas Johansen havde et pointmæssigt flot grundspil og han skal være arkitekten i Tornados-offensiven.

LÆS MERE: Mikkel Skovs Pokal Final4 tips

Skader/karantæner: Hos Hvidovre er Emil Odfeldt, Jannik Trolle og Marko Krogsgaard stadig ikke til rådighed, til gengæld gjorde Frederik Kobberup comeback i weekenden med en stor kamp mod Benløse. Tornados har i løbet af mellemspillet fået Kevin Puhlmann og Kris Jensen tilbage, spørgsmålet er om Lukas Adamczak, Andreas Nygaard og Jeppe Hansen er med igen i en så vigtig kamp for Tornados?

Streaming: Der er kampstart kl. 16:30 i Brønderslev Hallerne. Kampen spilles uden tilskuere, MEN KAN STREAMES VED AT TRYKKE PÅ DETTE LINK!