Pokalturneringen får navnesponsor de næste to år

Foto: Thomas Krogh Photography

Pokalturneringen under Floorball Danmark får nyt navn de næste to sæsoner. Således melder forbundet på deres hjemmeside om at de har indgået en to-årig aftale med Arena Nord, som træder ind som navnesponsor for pokalturneringen der kommer til at hedde Arena Nord Cup.

Udover navnesponsoratet bliver Arena Nord også lokationen, når der skal afholdes Pokal Final Four.

Arena Nord Cup bliver navnet på pokalturneringen frem til og med 2023. Første gang Arena Nord Cup skal spilles bliver d. 15. – 16. januar 2022.

– For os at se, er Arena Nord det helt rette sted til Floorball Danmarks fremtidige turneringer og stævner, da floorball er – og længe har været – en populær sport med flere hold og klubber her i Frederikshavn. Der er stor opbakning til sporten i lokalmiljøet, og vi glæder os til også fremover at være del af den opbakning, siger Per Malmberg, direktør for Arena Nord og fortsætter:

– Vi har både kapaciteten og erfaringen med elitesportsevents til at afvikle Arena Nord Cup på en god, spændende måde, og vi glæder os rigtig meget til at stille vores ressourcer til rådighed for de bedste herre- og kvindehold i foreløbigt 2022 og 2023,” afslutter Per Malmberg.

Hos Floorball Danmark er man selvsagt også ganske begejstret for aftalen, fortæller Carsten Provstgaard:

– Vi er enormt glade for, Arena Nord går ind og støtter pokalturneringen som navnesponsor. Vi har allerede et tæt samarbejde med dem, og vi glæder os til endnu en gang at se Final Four afholdt der.