Rasmus Bømervang forlænger med Vanløse Floorball

Foto: Thomas Lunau

(Pressemeddelelse)

“Jeg er klar til endnu en sæson for Vanløse! Jeg føler, at vi har gang i et super spændende projekt, med trænere der tror på ungdommen og med mange lovende spillere. Resultaterne er også begyndt at komme nu, og om et par sæsoner, er vi absolut en kandidat til at være blandt de allerbedste i dansk floorball, hvis vi fortsætter det hårde arbejde på træningsbanen”.

Sådan lyder ordene fra Vanløses Rasmus Bømervang om hans motivation for at fortsætte på ligaholdet næste sæson. Ramus arbejder altid 110% i kampe og til træning og har i denne sæson udviklet sig særdeles positivt, hvilket også har betydet, at han har været udtaget til træningssamling med A-landsholdet.

“Vi er meget glade for at Rasmus har valgt at fortsætte i klubben. Han har et stort potentiale og har udviklet sig rigtigt meget, og er klart en af fremtidens spillere, der arbejder hårdt med og uden bold. Rasmus har et godt skud og målnæse, der i stigende grad har sikret ham point i vores kampe”: fortæller ligaansvarlige i Vanløse Thomas Lunau.