Rasmus Engelhardt Frie: – Vi skal tage ved lære af vores fejl

Rasmus Engelhardt Frie fra Copenhagen FC i duel med Milan Adam fra Benløse FC. Foto: Thomas Krogh Photography

Copenhagen FC blev tirsdag aften sendt ud af pokalturneringen efter et nederlag på 6-9 til Hvidovre Attack. Målmand for Copenhagen FC, Rasmus Engelhardt Frie, var naturligvis skuffet efter nederlagt i en kamp, hvor han følte Copenhagen FC var godt med langt hen af vejen.

– Det er super ærgerligt og træls. Jeg synes vi langt hen af vejen spiller godt og gør en god figur på banen, men at det igen er dumme boldtab og personlige fejl, der koster meget. Dog skal der også lyde et stort cadeau til Hvidovre spillerne, de er samtidig mega skarpe og kyniske. Jannik Trolle viser igen, at han måske 1 til 1 er den absolut bedste spiller i Danmark lige nu.

Næste opgave for Copenhagen FC er på søndag, hvor holdet skal på en svær opgave i Benløse. Rasmus Engelhardt Frie mener, at der skal arbejdes med både det mentale samt elimineringen af de fejl, der bliver lavet under kampene.

– Jeg håber, at mine holdkammerater er lige så skuffede som mig selv, ikke bare over denne kamp, men de seneste kampe og uger – Vi kan bruge det til, at udvikle os og se ind ad. Det har vi brug for, så vi kan få løftet os sammen som hold, så vi får de unge op og lærer af de fejl, vi gør for forhåbentlig, at kunne fjerne dem fra vores spil. Og det kan allerede starte på søndag mod Benløse FC, men også over resten af sæsonen uanset hvordan den skulle se ud efter jul.