Redaktørens blog: – Hvem skal med til VM for herrer?

Christian Sonne, chefreaktør, Floorballportalen.dk Foto: Privat

Der er 38 dage til at det går løs ved det udsatte VM for herrer, der oprindeligt skulle have været afviklet i december 2020 i finske Helsinki.

Med så kort tid til slutrunden, så er det også på sin plads at spekulere lidt i hvilke spillere, som har spillet sig ind i varmen, synes jeg. Det er nok ret sandsynligt at landstræner Mikael Karlberg allerede har en idé om hvordan holdet skal se ud på nuværende tidspunkt, men lad os se, om jeg ikke kan få sat et slagkraftigt hold også?

Keepere

Mike Trolle fra Höllvikens IBF er det klare førstevalg på mit hold. Selvom både Emil Brixager, Benløse FC og Rasmus Engelhardt Frie, Copenhagen FC leverer godt for deres klubhold, så er de ikke helt der hvor Trolle er. Trolle har i min verden det helt perfekte mix til denne slutrunde, efter han har spillet halvanden sæson på højeste niveau i verden. Han er 30 år og har masser erfaring og ikke mindst ved han hvad der skal til for at opnå succes qua hans erfaring.

Der bliver kun udtaget to keepere, så valget står i mellem Brixager og Engelhardt. Men jeg har også et ganske klart andet valg. Emil Brixager har spillet på meget højt niveau i flere sæsoner i den danske liga. Han har nogle spidskompetencer, som har internationalt niveau. Blandet andet hans evne til at læse spillet når han får bolden i hænderne og ikke mindst hans stærke udkast.

Overblikket:

  • Mike Trolle – Höllvikens IBF (Sverige)
  • Emil Brixager – Benløse FC
Mike Trolle fra Höllvikens IBF jubler efter en vigtig redning i SSL 20/21. Foto: Pernilla Bergström

NÆSTE SIDE: BACKER