Redaktørens blog: Nyt forum for køb og salg af brugt udstyr

Foto: Privat

Floorballportalen.dk arbejder hver dag på at blive mere end blot en portal for floorballnyheder. Vi arbejder på flere nye tiltag, for at skabe en bedre oplevelse for læserne på Floorballportalen.dk.

Seneste tiltag er vores forum for køb og salg af brugt floorballudstyr. Gruppen er oprettet i direkte relation til Floorballportalen.dks Facebookside og kan findes lige her:

Man kan også finde gruppen ved at gå ind under fanen på vores Facebookside der hedder “Grupper”.

LÆS MERE: BLOG: Flere piger og mere sjov fastholder ungdomsspillerne

Formål og support

Formålet med gruppen, er at skabe et forum, hvor alle kan få afsat brugt floorballudstyr, så andre kan få adgang til billigt udstyr. Men hvordan adskiller dette forum sig så fra andre forums?

Sikkert ikke vanvittigt meget. MEN, vi har dog forsøgt at skabe rammerne for at uanset baggrund, så kan man være aktiv i forummet. Vi har nemlig lavet en aftale med to gutter, som med hver deres baggrund i floorballsporten har kompetencerne for at kunne hjælpe og vejlede, dem som måtte have spørgsmål.

Nogen kan måske have brug for hjælp til at fastsætte en pris på noget udstyr, andre skal måske have hjælp til at lave et opslag, mens andre igen har nogle helt andre behov. Kasper Kofoed og Nicklas Korsholm Møller sidder i hvert fald klar til at hjælpe jer.

LÆS MERE: BLOG: Floorball klubberne skal turde gå længere

Kasper har en baggrund i sporten i mange år og skifter jævnligt udstyr. Nicklas har arbejdet i Floorballcentret og nu er han ansat hos Floorball Fabrikken, hvorfor han er vant til guide og vejlede personer til at vælge det rigtige udstyr.

For at gøre det lettere at finde lige præcis det man mangler eller vil inspireres af hvad andre har slået op, så har vi lavet nogle kategorier, så det er lettere at sortere i opslagene, når der kommer flere opslag. Derfor når i laver et opslag, så vælg venligst emne.

Hvordan kommer man så med i gruppen?

Det er ganske simpelt at blive en del af gruppen, blot tryk ansøg, så bliver i hurtigt lukket ind. Læs retningslinjerne når i er kommet ind, således vi kan holde en gruppe, hvor det er let at navigere rundt.

Vi håber at i vil tage godt i mod dette tiltag. Sidder man med lysten til at være en del af gruppens supportteam høre vi meget gerne fra jer!