Redaktørens blog: Partnerskaber og nye idéer

Foto: Privat

I min velkomst blog blev det til en hurtig gennemgang, af hvad Floorballportalen.dk er for en størrelse og hvad visionen er for projektet. Jeg kom kun kortvarigt ind på den aftale der hurtigt blev lukket med Floorball Fabrikken og hvad i som læsere og følgere kan få ud af den aftale.

I mellemtiden er der lukket endnu en partneraftale, som jeg også vil præsentere her, og hvad den konkret kommer til at betyde for Floorballportalen.dk og jer der følger med på sitet.

LÆS MERE: Redaktørens blog: Wauw, sikke en start!

Tidligt i forløbet med Floorballportalen.dk dukkede Floorball Fabrikken op, som en god og spændende partner. Aftalen der er lavet vil være med til at Floorballportalen.dk fra tid til anden, får mulighed for at afholde konkurrencer, hvor vi kan inkludere fede præmier fra Floorball Fabrikken. Super fed aftale, der gør det endnu mere relevant at følge fast med her på siden, så ikke man går glip af noget.

Aftalen er også en vigtig strategisk aftale i forhold til at styrke Floorballportalen.dks position, som dét vigtigste nyhedsmedie for floorball i Danmark.

NY FEATURE OG NYT PARTNERSKAB

I går tog vi et nyt skridt på vejen for at styrke indholdet på Floorballportalen.dk. Vi indgik en aftale med Elite-Floorball.com. Det er en hjemmeside, som laver reviews af floorballudstyr. Det foregår på engelsk på deres hjemmeside. MEN, bagmanden er dansk og hedder Nicklas Korsholm Møller. Han vil fremover her lave spændende reviews af floorballudstyr af Floorball Fabrikkens produkter her på Floorballportalen.dk.

Dette betyder også at der under fanen “EXTRA” kommer et nyt menupunkt, hvor man kan finde disse reviews. Jeg vil ikke udlukke at der i forbindelse med nogle af disse reviews, kan laves en konkurrence og/eller et godt tilbud fra Floorball Fabrikken på det konkrete produkt, det må tiden vise.

Det er en ny feature jeg glæder mig rigtig meget til at følge, og håber også at det er noget, i som læsere synes er spændende.

MANGE GODE INPUT

Interessen for Floorballportalen.dk har været positiv. Flere har kommet med gode input. Det er kun rart at få input. Vi kan dog på ingen måde love at vi konverterer dem alle sammen til noget konkret på siden.

Når det så er sagt, så har vi meget mere på tegnebrættet. Nogle ideer kan dog først føres ud i livet når turneringen starter op igen, andre er vi i gang med forberede.

Jeg håber at i bliver ved med at like, kommentere, dele og i det hele taget følger med på sitet. Det er en af nøglerne til at dette bliver en succes på lang sigt.