Redaktørens blog: Velkommen til en ny sæson!

Foto: Privat

Nu sker det! Dørene til hallerne rundt om i landet lukkes op. Nu kan man endelig børste støvet af stavene og gummiskoene kan findes frem.

Det samme kan siges om Floorballportalen.dk. Bevares, der har da været lidt nyheder hen over sommeren, men det har været i et andet tempo, end de kommende 9-10 måneder kommer til at foregå i er jeg ret sikker op.

De fleste klubber, store som små, har gjort benarbejdet hen over sommeren for at være klar til en forhåbentlig Covid-19-fri sæson. Spritten er fyldt op og der er helt sikkert taget mange forholdsregler for at alle vores børn, unge og gamle kan komme i hallen og dyrke floorball.

LÆS MERE: Redaktørens blog: Har Floorball Danmark en plan?

På Floorballportalen.dk er vi også klar. Eller det vil sige næsten, vi arbejder stadig på nogle ting, som vil blive lanceret hen over de næste måneder, men lidt vil jeg dog godt løfte af sløret.

Nyt logo

Det nuværende Floorballportalen.dk-logo skal udskiftes, selvom det kun er fem måneder gammelt, så må jeg indrømme at siden og hele det community, vi er ved at skabe et flottere og meget mere professionelt logo, og det kommer nu.

Inden ugen er omme forventer jeg at kunne løfte sløret for Floorballcentrets dygtige grafikker, Kim Hessners arbejde. Forventligt vil hele Floorballportalen.dks udseende og fremtoning blive mere professionelt og mere skarpt at se på i fremtiden.

Nye features

LÆS MERE: Redaktørens blog: Nyt forum for køb og salg af brugt udstyr

Flere nye features vil se dagens lys i løbet af sæsonen. Blandt andet vil vores instagramprofil blive inddraget meget mere i det daglige arbejde. Her må i meget gerne sende billeder, video mm til. Eller bruge hashtagget #floorballportalendk til de billeder i tager.

“GAMEDAY” bliver et rigtig spændende tiltag – håber jeg! I “GAMEDAY” kommer vi til at følge en ligaspiller hele dagen, hvor den udvalgte spiller, overtager vores instagramprofil og via story-funktionen giver os et indblik hvad spilleren foretager sig fra morgen til aften på en kampdag.

Optakt til ligaerne

Arbejdet med at lave en god og spændende optakt til både damernes og herrernes Select Floorball Liga. Vi håber at få fat på alle trænere til et kort interview, herover levere vi statistik fra sidste sæson, både for spillere samt specialteams og ikke mindst en kort gennemgang af holdenes trupper til den kommende sæson.

Arbejdet udfordres dog af, at det ikke er alle klubber, som er lige gode til at kommunikere om nyheder og info og derfor bruges der mange ressourcer på at skaffe den nødvendige information til at levere et godt produkt.

LÆS MERE: BLOG: Floorball klubberne skal turde gå længere

Bloggen

Vores blog-sektion har indtil vider vist sig at være en succes, mange har haft noget på hjerte og det håber jeg fortsætter i den kommende sæson. Allerede nu kan jeg løfte sløret for at Jonas Risom, som blandt andet er assisterende træner på U19 landsholdet, kommer med et super spændende “spotkursus” over flere blogs om den tjekkiske træningsstrategi på ungdomssiden. Forvent første blog på gaden i denne uge.

Har du noget på hjerte, er du mere end velkommen til at kontakte Floorballportalen.dk!

Skribent

Sidst men ikke mindst, så vil jeg slå et slag for arbejdet med Floorballportalen.dk. Sidder du med lysten til at hjælpe med at dække og promovere floorballsporten i Danmark, så er muligheden lige her. Alder, baggrund, etnicitet, erfaring er mindre afgørende blot at du brænder for at dække floorballsporten. Jeg hjælper med sparring og udvikling af dig som skribent og kan tilbyde spændende rammer til at udleve drømmen, som “sportsjournalist”.

Jeg ønsker alle en fremragende sæson!