Redaktørens blog: – Wauw! I er vilde med floorball

Christian Sonne, chefreaktør, Floorballportalen.dk Foto: Privat

Ja… Overskriften er jo ikke så overraskende i sig selv.

Men alligevel synes jeg det er vigtigt at rette fokus mod weekendens floorballeskapader i Brønderslev.

Pokal Final4 blev afholdt, og selvom jeg ikke var på plads i det nordjyske selv, så virkede det til, på de meldinger jeg fik, at det hele gik rigtig godt.

På banen fik vi det drama vi havde håbet på. Selvom spændingen i kvindernes finale hurtig forsvandt, så fik vi drama alligevel, med det røde kort til Michell Knøsen og alt det der fulgte efter.

Hos herrerne fik vi langt mere end hvad vi kunne bede om. Underdoggen kæmpede for sit liv i 59 minutter og favoritten var ved at få den forventede guldmedalje galt i halsen. DRAMA, som vi elsker det, os der ser kampene ude fra!

På Floorballportalen.dk nåede vi hele vejen rundt om alle kampene, og især lørdag flød nyhederne afsted i en lind strøm hele lørdagen og faktisk også søndag, selvom der kun var to kampe.

Det var en rigtig fed weekend at være floorballjournalist i!

Når jeg sidder her, dagen derpå, kan jeg konstatere at i ikke bare er vilde med at se floorball, men i den grad også vilde med at læse om det. Lørdag satte vi rekord for antal visninger på www.floorballportalen.dk på 24 timer, for om søndagen at slå den rekord vi satte om lørdagen.

Til sammenligning har vi dagligt ca. 1.500 visninger:

Lørdag: 6.381 visninger

Søndag: 7.294 visninger

Kort sagt har i læst en nyhed 13.675 gange på 48 timer, det er ret mange gange for et site på vores størrelse!

Det er oprigtig fedt, at mærke den opbakning i viser os, ved at læse, like, kommentere og ikke mindst dele vores nyheder på de sociale medier – det håber jeg i vil fortsætte med.