Rhandy Nagy: – En rigtig hård kamp

Hernings anfører Rhandy Nagy i kamp mod Randers. Foto: Michelle Madsen

Herning Pirates var lørdag eftermiddag på besøg hos Århus FK. Optakten til dagens opgør mellem de to hold var langt fra perfekt for gæsterne fra Herning. Der tikkede flere afbud ind til trænerteamet, hvorfor Herning kun kunne mønstre 8 spillere inklusiv én målmand. Anfører og assistenttræner for Herning Pirates, Rhandy Dyrholm Nagy, sætter her lidt ord på opgøret mod Århus FK:

LÆS MERE: Dameligaen: Lørdagens kampe i tal

– Det var en rigtig hård kamp med mange afbud og hvor vi ikke rigtig kunne få noget til at fungere. På den positive side tager vi med, at vi får scoret tre flotte mål og så at vi holder humøret højt på trods af de mange mål og får hanket os selv op i tredje periode og sluttet kampen godt af.

Trods de mange afbud var Herning godt med fysisk gennem hele kampen i følge Rhandy Dyrholm Nagy:

LÆS MERE: Rødovre slog Hvidovre i tæt match

– Vi hang efter på tempo og overskud. Århus var gode til at få spillet sig igennem vores forsvar og vi fik ikke ryddet godt nok op foran mål. Fysisk var vi dog godt med synes jeg.

Herning Pirates hentede for et par uger siden tiltrængt forstærkning i samarbejdsklubben, Snejbjerg Snipers. De tre nye spillere er allerede faldet godt til i klubben, men der er stadig et stykke vej før de er helt integreret i spillestilen:

– Vi havde kun to af dem med i dag, men de passer rigtig godt ind på deres spillestil – løbevilje og fysik. Vi skal lige have de sidste aftaler ordentligt på plads i forhold til forskellige kampsituationer, men vi er kommet godt fra start, udtaler Rhandy Dyrholm Nagy.