Rødovre FC klar til Pokal Final4

Foto: Rødovre FC

Rødovre FC er som det andet hold klar til damernes Pokal Final4 efter de på hjemmebane slog Hafnia FC med 2-1.

Det blev en tæt affære, hvor hjemmeholdet fra Rødovre havde bolden mest, men ikke havde værktøjerne til at låse et kompakt og godt kæmpende Hafnia-forsvar op.

Derfor skulle vi helt hen til at lidt over midtvejs i anden periode før Rødovre kom foran, på en tilfældighed. Hafnia har indslag i eget hjørne og slår bolden direkte ind i hjemmeholdets Martine Terrida, der med en enkelt berøring sender kuglen op i nærmeste målhjørne til 1-0.

Inden anden periodes afslutning nåede Rødovre også at få muligheden i overtal og her var hjemmeholdets powerplay klar. Julie Andersen sendte et skud på mål der røg i kassen til 2-0.

Hafnia startede tredje periode i overtal og også udeholdet havde effektiviteten i powerplayspillet. Malene Dall fandt flot tæt under mål Pirjo Pelto med en baghåndspasning bagfra mål. Pelto kunne let lægge bolden i mål til en 2-1 reducering.

Hafnia kom dog aldrig tættere på og virkede hen mod slutningen af kampen til at være løbet tør for energi, til for alvor at kunne presse Rødovres 2-1 føring.

Rødovre er nu sammen med Copenhagen FC, klar til Pokal Final4 fra den østlige del af pokalturneringen.