Rødovre FC slog Hvidovre Attack ud af pokalturneringen

Foto: Rødovre FC

Hvidovre Attack FC og Rødovre FC sluttede hhv. nummer 3 og 2 i sidste sæsons Select Kvinde Floorball Liga. Derfor var der set frem i mod dette opgør med spænding, da de to hold blev parret i lodtrækningen.

Hvidovre har dog måtte se fire landsholdsspillere forlade holdet inden denne sæson, og derfor var Rødovre relativ store favoritter inden kampen i dag i Avedøre Idrætscenter.

Det blev gæsterne som startede med bedst. De kom foran 3-0, og allerede tidligt i kampen sendte de et signal til Hvidovre om at der ikke blev delt gaver ud.

Hvidovre slog dog igen inden første periode pause og fik reducerede Rødovres føring to gange, og var tilbage i opgøret inden 2. periode.

2. periode sluttede målløs, hvor de to hold passede lidt på ikke at lave for mange fejl bagude og dermed give modstanderen et vigtigt mål.

I de sidste 20 minutter trak Rødovre fra Hvidovre. 4-2 scoringen kom midtvejs i perioden inden kampen blev lukket til resultatet 5-2 med en scoring kort før tid.

Den store pokal helt for Rødovre blev i dagens match den nyudklækkede landsholdsspiller Martine Terrida der scorede 4 mål.