Rødovre FC snuppede vital sejr i TV-kampen

Foto: Thomas Krogh Photography

Der var intensitet og masser duelspil da Copenhagen FC og Rødovre FC kryssede klinger i TV-kampen på Sport Live torsdag aften. Nøjagtig som forventet, blev det en match med to hold, som gik til stålet og havde mere fokus på duelspillet end det polerede forsvarsspil.

Udeholdet fra Rødovre fik den klart bedste start, de udnyttede at Copenhagen virkede usammenhængende, fik tidligt i kampen sat nogle gode angreb sammen.

Der var ikke spillet mere end et par minutter før gæsternes Andreas Kleczewski havde bragt Rødovre på 1-0. Hjemmeholdet fik dog besvaret føringsmålet lyn hurtigt.

Charlie Petersen fik en hurtig pasning bag mål, og der var han hurtig til at gå mod bagerste stolpe og smide bolden i kassen bag Oliver Have.

Rødovre bevarede dog initiativet i kampen, på trods af den hurtigt udligning fra Copenhagen. Især udeholdets førstekæde var dominerende og det var også dem der inden holdene gik til periodepause havde skudt Rødovre på 3-1.

Begge mål signeret spillende træner Niklas Nordh, var en fornøjelse at følge i dagens match.

I sidste indbyrdes opgør var Rødovre også foran 3-1 undervejs i kampen, den gang kom Copenhagen tilbage og vandt kampen, sådan blev det ikke i dag.

LÆS MERE: Herreligaen: Torsdagens kamp i tal

Rødovre tog nemlig en kommanderende føring på hele 5-1 inden kampen var halvvejs. Niklas Nordh fuldendte sit hattrick og Morten Guido scorede i powerplay, imens Simon Bondo sad til afkøling hos hjemmeholdet.

Det lignede en tidlig afgørelse og et Copenhagen hold, som ikke satte mange stave rigtigt de første 30 minutter.

Den store føring gjorde at Rødovre begyndte at tage lidt for let på tingene og pludselig havde hjemmeholdet scoret to gange og bragt sig ind i kampen igen. Først var det finske Kalle Tamminen og siden Charlie Petersen der havde scoret for Copenhagen.

LÆS MERE: Abildgaard: – Vi rammer slet ikke dagen

Rødovre fik dog sat en stopper for det stigende momentum hos hjemmeholdet, da Mikkel Godtfredsen med en god portion held fik bragt gæsterne på 6-3. Godtfredsens skud fra en spidsvinkel så ud til at være på vej forbi mål, men bolden ramte Rasmus Engelhardt Frie på masken og gik i stedet i mål.

I tredje periode overlod Rødovre alt initiativet til Copenhagen, men de stribede Valby-drenge havde ikke løsningerne på dagen til at få skabt drev i angrebsspillet og dermed udfordre Rødovre tilstrækkeligt så et comeback kunne blive en realitet.

Rødovre endte med at vinde en vital sejr på 7-3 i forhold til at holde sig inde i kampen om 3.pladsen i den østlige del af Select Herre Floorball Ligaen. Mads Kristensen scorede det sidste mål i tomt mål.