Rødovre slog Hvidovre i tæt match

Rødovre FCs Cecilie Salejärvi. Foto: Ian Asger Blohm Nielsen

Rødovre – Hvidovre 3-0 (0-0, 1-0, 2-0)

Begge hold så ud til at være lidt rustne fra start, hvor der skulle arbejdes lidt ekstra for at få bolden under kontrol. Det gjaldt både i opspil, og i det hele taget generelt på hele banen, hvor spillet blev lidt tilfældigt.

Rødovre havde valgt at stå lidt lavere på banen, i deres afventende spil, hvorimod Hvidovre’s 1. kæde stod noget højere. Det resulterede i et par erobringer højt oppe på banen, men det blev ikke helt farligt.

LÆS MERE: Optakt: Rødovre FC – Hvidovre Attack FC

Hvidovre havde læst på lektien omkring Rødovre’s fysiske spil, og der blev da også kæmpet for hver en bold, i en kamp i højt tempo. Men som kampen skred frem, tog det fysiske spil mere over, og til tider blev det ret rodet at se på.

Der var gode chancer i begge ender af banen, men de to keepere i henholdsvis Rødovre og Hvidovre’s mål, havde nogle gode redninger. Man skulle da også helt frem til ca. midten af kampen, før det første mål gik ind, det var Rødovre der bragte sig foran 1-0.

I slutningen af 2. periode, fik gæsterne muligheden for at komme ind i kampen igen, idet Rødovre fik en udvisning. Det lykkedes dog ikke for Hvidovre at få bolden ind. Omvendt så havde hjemmeholdet mere held i deres powerplay, og så stod den 2-0.

Der var dog absolut også gode momenter i spillet, hvor især målet til 3-0, blot 20 sekunder efter Rødovre’s sidste scoring, var godt gennemspillet. Her fandt Rødovre’s anfører Laura Thomsen, en fri Tine Bergvold ved modsat stolpe, som sikkert fik scoret hendes andet mål i kampen.

Med lidt over 3 minutter tilbage af kampen, trak Hvidovre’s trænerteam deres keeper, og spillede med 6 markspillere uden dog uden held og kampen endte 3-0 til Rødovre.

Efter slutsignalet, fik Rødovre’s træner Niels Pedersen en Matchstraf 3, for groft sprog.